‘NITKO IH NIJE DIRAO‘

Organizator tuluma u klubu u kojemu je Splićanin posljednji put viđen: ‘Došli su bez rezervacije‘

Menadžer beogradskog ‘Gotika‘ dodaje i kako je pričao s prijateljima Mateja Periša koji su mu rekli da je ‘sve bilo super‘

Klub Gotik ispred kojeg je zadnje viden mladic Matej Periš
 

 Cropix

Momci iz Splita nisu bili moji gosti, ušli su bez rezervacije u klub. Sve je bilo najnormalnije. Nitko ih nije dirao, niti je bilo problema, rekao je menadžer beogradskog kluba "Gotik" u kojemu su nestali Matej Periš iz Splita i njegovi prijatelji bili 30. prosinca, večer prije Nove godine.

On dodaje i kako je pričao s njegovim prijateljima koji su mu rekli da je "sve bilo super".

- Pitao sam ih jesu li bili ugroženi na bilo koji način u klubu, rekli su da nisu. Pitao sam ih jesu li se drogirali, kažu da nisu - govori organizator tuluma, inače poznati beogradski ugostitelj čije je ime i prezime poznato redakciji Blica.

Ispred kluba "Gotik" kod Beton hale u ponedjeljak su dvije patrole Riječne policije patrolirale duž obale rijeke Save u potrazi za nestalim Matejem Perišem (27) iz Splita, koji je nestao u noći između 30. i 31. prosinca.

Nakon što je cijelo jutro patrola Riječne policije obilazila potez od lokala u Beton hali do Beograda na vodi, usidrili su se nedaleko od "Gotika", kluba u kojemu je mladić posljednji put viđen i ondje sad pretražuju teren. Blic.rs također doznaje kako policija patrolira i oko Pančevačkog mosta.

Mediji prenose i da je jedna patrola Riječne policije otišla na Dunav ka Adi Huji, a druga na suprotnu stranu kod Zemunskog keja i polako vozi te pregledava splavove.

Matej je nestao u noći između 30. i 31. prosinca u 2.30 sati. On je s još šestoricom prijatelja došao u Beograd na doček Nove godine.

Prema neslužbenim informacijama, Splićanin je u jednom trenutku ustao od stola u klubu "Gotik" i zaputio se prema zahodu. Kako je bila velika gužva, odlučio je izaći van, kad su ga nadzorne kamere posljednji put snimile kako se stepenicama spušta prema vodi. Od toga trenutka nitko ga više nije vidio, iako se pojavila neslužbena informacija da je sutradan viđen u centru grada gdje pokušava zaustaviti taksi, ali nitko sa sigurnošću ne može tvrditi da je to bio on.

Kad je u jednom trenutku društvo shvatilo da Mateja već neko vrijeme nema, počeli su ga tražiti. Na izlazu iz kluba shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi. Nastavili su potragu i okolo. Prijatelji su nakon potrage otišli u apartman u kojem su bili smješteni te su se nadali da će Matej ujutro doći. Kad se to nije dogodilo, kontaktirali su policiju. Nestanak su srpskoj policiji prijavili 31. prosinca u 18 sati, što je i službeno potvrđeno u priopćenju MUP-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:01