BURNO U SRBIJI

‘Osobno sam vidio Velju Nevolju kod Vučića! Spreman sam ići i na poligraf ako treba‘

Ja sam osobno prošao pored Velje Belivuka i vidio ga kako sjedi na terasi Predsjedništva. Ja, osobno - rekao je Kovačević
Aleksandar Vučić i srpski mafijaši
 AFP, MUP Srbije

Potpredsjednik srpske Narodne stranke Siniša Kovačević izjavio je kako je jednom prilikom osobno vidio brutalnog gangstera Veljka Belivuka na terasi Predsjedništva Srbije, javlja Nova.rs.

Siniša Kovačević izjavio je to tijekom gostovanja u emisiji "Bez ustručavanja".

- Nitko ne pita predsjednika Srbije kako je moguće da je toliko ljutit na Belivuka, a da je do jučer rasturao prosvjede. Što se to dogodilo preko noći. Ja sam osobno prošao pored Velje Belivuka i vidio ga kako sjedi na terasi Predsjedništva. Ja, osobno - rekao je Kovačević.

Dodao je kako je spreman ići na poligraf ukoliko treba, ali da je taj stroj prilično osramoćen.

- Da ga nisu toliko izdevalvirali i toliko osramotili taj stroj koji služi samo kao ispomoć u istrazi, nikako kao sudski relevantno sredstvo, naravno da bih otišao - zaključio je potpredsjednik Narodne stranke čiji je čelni čovjek Vuk Jeremić.

Podsjetimo, srpsko tužiteljstvo podiglo je optužnicu protiv Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja te njegova "zamjenika" Marka Miljkovića zvanog Marko Mesar i još 31 pripadnika njegova kriminalnog klana, i to na 322 gusto tipkane stranice. Traže doživotni zatvor. No kako se "suđenje stoljeća" približava, tako sve više na površinu isplivavaju i detalji koji izravno povezuju tu zloglasnu kriminalnu skupinu s predsjednikom Aleksandrom Vučićem te njegovim bratom Andrejem i sinom Danilom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 23:03