DOBIO 6 MJESECI ZATVORA

'OSTAVIO JE GOSPOĐI TRAUME ZA CIJELI ŽIVOT' Pohotni svećenik tijekom leta pipkao usnulu putnicu po bedru i grudima

 Colourbox, Congregation of the Resurrection of Our Lord Jesus

Pohotni katolički svećenik sljedećih šest mjeseci će provesti u zatvoru nakon što je otkriveno da je pipkao jednu usnulu ženu na letu američke kompanije US Airways između Philadelphije i Los Angelesa. Marcelo De Jesumaria će još šest mjeseci provesti u kućnom pritvoru.

Nastrane sklonosti svećenika iz Los Angelesa otkrivene su u kolovozu 2014. godine nakon optužbi 46-godišnjakinje da je seksualno uznemiravana na višesatnom letu US Airwaysa...

Jesumaria je po avionu tražio žene koje spavaju, a kada je jednu otkrio, pitao je stjuardesu 'može li se premjestiti kod supruge'. Dobio je potvrdan odgovor i svećenik se premjestio u zadnji red i sjeo kod žene koja je spavala.

Kada se žena nakon nekoliko minuta probudila, uslijedio je šok. Pronašla je svećenikovu ruku na svojem bedru s tendecijom da krene prema gore. Užasnuta je otrčala do avionskog osoblja i ispričala im što se dogodilo. Tek poslije se na sudu otkrilo da joj je prije toga pipao i grudi...

- De Jesumaria ostavio je gospođi traume za cijeli život - rekao je sudac prije nego što je poslao svećenika na robiju. U međuvremenu, i crkva ga se odrekla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:27