DRUGA ŠANSA

Ostavio ženu i djecu zbog fatalne Ukrajinke, pa nogirao i nju, ali opet su skupa: ‘Volimo se, poništit ću vazektomiju!‘

Tony je odletio u ratom razorenu Ukrajinu kako bi Sofiji dao još jednu priliku nakon naprasnog prekida

Tony Garnett i Sofiia Karkadim

 Facebook

Britanac Tony Garnett (30), koji je ostavio svoju partnericu i djecu zbog ukrajinske izbjeglice kojoj je pružio privremeni smještaj, a zatim prekinuo i s Ukrajinkom Sofijom Karkadim (22), sada se ponovno s njom pomirio i to tri mjeseca nakon prekida.

Tony je odletio u ratom razorenu Ukrajinu kako bi Sofiji dao još jednu priliku nakon što ju je zbog njezinih pijanih, ljubomornih ispada ostavio, prenosi The Sun.

Njih su dvoje započeli svoju aferu samo 10 dana nakon što su Garnett i njegova desetogodišnja partnerica Lorna primili ukrajinsku izbjeglicu u svoj dom koji su dijelili sa svoje dvoje djece u Bradfordu.

Ali samo nekoliko mjeseci kasnije, Tony je također odbacio i Sofiju, ostavivši je, kako je sama rekla, ‘slomljena srca‘.

Međutim, sada je otkrio da ipak ne može bez nje pa se vratio po svoju ljubljenju IT menadžericu i čak upoznao njezinu obitelj u Ukrajini.

"Mislim da ovo može uspjeti. Ona je stvarno privlačna žena i s njom uvijek mogu razgovarati o zanimljivim stvarima. Želim je puno bolje upoznati i ovog puta će stvari ići sporije", rekao je Garnett za Daily Mail.

Podsjetimo, njih su se dvoje preselili u iznajmljenu kućicu nakon što je on napustio partnericu s kojom ima dvoje djece. Tony, koji je po zanimanju zaštitar, zatim je odbacio svoju novu djevojku nakon što je izjavio da ga je više puta u pijanom stanju zlostavljala. Svađa iz rujna povodom njegova 30. rođendana bila je kap koja je prelila čašu u njihovu odnosu, a tada je čak morala intervenirati i policija. Sofija je tada navodno ‘nekoliko puta zabila nož u zid kuhinje dok je bila u vidno alkoholiziranom stanju‘, naveo je Garnett.

image

Lorna Garnett, Tony Garnett i Ukrajinka Sofia

Facebook

Nakon što joj je istekla viza, Sofija se morala vratiti u Ukrajinu, a Tony je priznao da je sve to bila ‘ogromna pogreška‘. No, par je ipak ostao u kontaktu, a prošlog je tjedna pao i novi susret u Ukrajini. Tony je, naime, prešao granicu iz Poljske.

Nakon što je upoznao njezinu obitelj smještenu u blizini Lavova, Tony i Sofija vratili su se u Yorkshire kako bi svojoj ljubavi dali novu šansu.

"Otišao sam u Ukrajinu i vratio je. Tamo nije dobro mjesto za nju. Redovito je nestajala struja i Rusi su ispalili nekoliko projektila na Lavov dok sam bio tamo. Srećom, ukrajinski obrambeni sustavi su ih presreli", ispričao je Tony i dodao da se nada kako će ih javnost ostaviti na miru.

"Imam debelu kožu, ali nema potrebe da nas tamo neki stranci vrijeđaju na internetu. Nadam se da će nas ljudi pustiti na miru", rekao je.

Trenutno Sofija i Tony razgovaraju i o potencijalnom vjenčanju, a on planira pronaći novi posao kako bi si lakše priuštili najam stana. Sofija također planira ići na fakultet te se veseli svojoj budućnosti s Tonyjem. Čak su razgovarali o poništenju njegove vazektomije kojoj se podvrgao kako bi u budućnosti mogli imati djecu.

"Jako volim Tonyja i voljela bih se udati za njega kad to budemo mogli. Jako mi je nedostajao", priznala je zaljubljena Ukrajinka i dodala: "Bila sam jako uznemirena kad sam došla ovamo jer sam ostavila svoju obitelj i previše sam pila. Obećala sam mu da više nikada neću taknuti alkohol i od tada ne pijem. Drago mi je što je došao u Ukrajinu da me vrati i to mi je pokazalo da mu je zaista stalo do mene. Nadam se da ćemo Tony i ja zauvijek ostati zajedno. Bilo nam je jako lijepo, ali svađe su sve pokvarile."

Lorna Garnett, Tonyjeva partnerica koju je ostavio zbog ukrajinske izbjeglice, ranije je izjavila za The Sun da je Sofija, dok je živjela s njima, namjerno nosila dekoltirane majice te se jače šminkala kako bi impresionirala Tonyja. Također je dodala da se osjećala kao ‘treći kotač‘ u toj vezi te da je imala osjećaj da je ‘nepoželjna u vlastitu domu‘.

"On je dobar tata, ali me iznenadilo da su ponovno par. No, što se mene tiče, zaslužuju jedno drugo", komentirala je Lorna najnovije događaje u životu svog bivšeg partnera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:45