IZDANA TJERALICA

Osumnjičeni za likvidaciju MMA borca u Beogradu su nogometaši, objavljena i snimka kako bježi ubojicama

Pripadnici MUP-a uspješno su kao osumnjičenike za ubojstvo identificirali Marka Daničića i Vasilija Gačevića

Marko Daničić (desno) igrao je za Crvenu Zvezdu

 /Mup Srbije

Srpski reprezentativac i MMA borac Stefan Savić brutalno je ubijen prošlog vikenda, a pripadnici srbijanskog Ministarstva unutarnjih poslova uspješno su identificirali počinitelje ovog stravičnog zločina koji je potresao Srbiju. Kako doznaje Blic, osumnjičeni 23-godišnji Marko Daničić i 23-godišnji Vasilije Gačević su nogometaši.

Za dvojicom osumnjičenih raspisane su tjeralice, a policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, pozivom na 192 ili najbližoj policijskoj postaji.

Srpski reprezentativac, također 23-godišnji Stefan Savić, preminuo je u noći 25. veljače uslijed zadobivenih ubodnih rana u Dunavskoj ulici u Beogradu.

image

Dvojica osumnjičenih

/Mup Srbije

Nadzorne kamere snimile su trenutak napada, a na snimci se vidi kako dvojica napadača brutalno ubijaju nesretnog Savića. Na snimci do koje je ekskluzivno došao Blic, a koja traje nešto manje od dvije minute, vidi se Stefan kako bježi dok ga jure dvojica muškaraca.

Kako se vidi na snimci, Stefan skreće u Dunavsku ulicu, a za njim i dvojica napadača koji ga svladavaju - jedan s jedne, drugi s druge strane. Točno 30 sekundi kasnije, dvojica napadača se vraćaju, šetajući Dobračinom ulicom i otimajući se oko nekog predmeta na sred ulice.

Svo vrijeme opušteno hodaju, kao da 10 sekundi ranije nisu ubili mladića, a drugog teško ranili.

Snimku nadzornih kamera možete vidjeti OVDJE, NO UPOZORAVAMO DA JE SADRŽAJ SNIMKE IZNIMNO UZNEMIRAVAJUĆI!

Oglasio se i trener smrtno stradalog Savića. On je ispričao novinarima kako je Stefan M., koji je pokušao spasiti Savića, zadobio teške tjelesne ozljede. "Vidio je da ga ubadaju. On je istrčao iz kola da mu pomogne. Napadači su se vratili i počeli da ga ubadaju. On je sada dobro, mi ćemo učiniti da mu pomognemo, sve ćemo učiniti da pomognemo jer je on junak", istaknuo je trener ubijenog Stefana.

image

Stefan Savić

Mislav Znaor

U noći između subote i nedjelje u 00.50 sati, kako podsjeća Blic, policija je na Terazijama zaustavila sumnjiv auto "Fiat 500", koji je vozio 22-godišnji M. V., a na mjestu suvozača je bio 32-godišnji Stefan M., koji je obilno krvario i imao ubodne rane na nozi i grudima. Vozilom Hitne pomoći S. M. je odvezen na hitni prijem.

Istovremeno, na uglu Dobračine i Dunavske zatečen je Stefan Savić, uboden nožem u predjelu grudi. I on je odvezen na hitni prijam, no ubrzo je konstatirana smrt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. ožujak 2024 15:15