OKRŠAJ U MÜNCHENU

Otac (47) palicom pretukao muškarca (37) za kojeg se sumnja da je silovao njegovu 19-godišnju kćer

Djevojka je nekoliko tjedana prijateljevala s 37-godišnjakom. Kada su jednom prilikom prenoćili u stanu jednog njegovog prijatelja, on ju je navodno silovao i istukao

Ilustrativna fotografija

 Frank HOERMANN/SVEN SIMON/dpa Picture-Alliance via AFP

Stanovnik njemačkog grada Münchena (47) drvenom je palicom prošlog četvrtka u minhenskoj gradskoj četvrti Berg am Laim pretukao 37-godišnjaka koji je navodno silovao njegovu 19-godišnju kćer, piše Bild.

Građanin glavnog grada Bavarske je zbog toga optužen za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, a policija je privela muškarca koji je navodno silovao 19-godišnjakinju.

Djevojka je nekoliko tjedana prijateljevala s 37-godišnjakom. Kada su jednom prilikom prenoćili u stanu jednog njegovog prijatelja, on ju je navodno silovao i istukao.

Djevojka je idućeg dana napustila taj stan, no ovaj je krenuo za njoj i na ulici joj prijetio da će je izbosti nožem.

Uznemirena je 19-godišnjakinja telefonom nazvala svoga oca koji živi nedaleko od stana u kojem s navodni napada dogodio. Njezin je otac sjeo u svoj automobil i krenuo prema njoj, a putem je o svemu obavijestio policiju.

Kada su se 47-godišnjak i 37-godišnjak susreli u Ulici Kreillerstraße, situacija je eskalirala.

- Tijekom svađe, 47-godišnjak je 37-godišnjaka nekoliko puta udario drvenom palicom koju je nosio - rekla je policija.

Mlađi od njih dvojice u tom je sukobu zadobio lakše ozljede ruke.

Otac navodno napadnute djevojke optužen je za nanošenje teške tjelesne ozljede, a 37-godišnjak je pritvoren zbog sumnje da je silovao spomenutu 19-godišnjakinju i prijetio joj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 11:53