UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

Otac ispucao šaržer metaka u sina, a onda se preko kamere na kućnom pragu obratio supruzi: ‘Nisi ti kriva...‘

Nakon što je nazvao policiju i rekao: ‘Upravo sam upucao svog sina‘, sudu je rekao da nije kriv

David Contreras na snimci priznaje da je ubio sina

 /Yt Screenshot

Užasavajući prizori stižu iz SAD-a.

David Contreras (52) iskoristio je kameru na kućnom pragu kako bi u očaju ispričao supruzi da je, zbog rasprave koju su vodili, ubio svog sina.

Uznemirujuća snimka prikazuje Contrerasa dok na kameri priznaje da je kriv za ubojstvo svog 22-godišnjeg sina Erica. Sve se dogodilo u njihovoj obiteljskoj kući u Miamiju krajem prošle godine, piše New York Post.

"Ne diše. Mrtav je", govori Contreras svojoj ženi samo par trenutaka nakon navodne pucnjave. U jednom trenutku, Contreras se u nevjerici i šoku spušta prema tlu i pokriva svoje lice rukom.

"Nisi ti kriva. Molim te, nazovi mog brata", preklinjao je svoju suprugu.

image

David Contreras na snimci priznaje da je ubio sina

/Yt Screenshot

Snimku zatim prekida njegova supruga koja panično, kroz suze, govori: "Završit ćeš u zatvoru". David zatim poziva policiju i govori u slušalicu: "Upravo sam upucao svog sina."

Nakon što je policija stigla na adresu, pronašli su Ericovo tijelo s više ispaljenih metaka. Eric, koji se vratio roditeljima s fakulteta u inozemstvu kako bi proslavio svoj rođendan, proglašen je mrtvim na mjestu događaja.

Contreras je uhićen, a izjasnio se da nije kriv za ubojstvo s namjerom. I dalje nije jasno kako je rasprava između oca i sina eskalirala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. ožujak 2024 18:29