POMAHNITALI UBOJICA

Otac ne želi preuzeti tijelo monstruma: Ne zanima me to govno!; Objavljeni novi detalji o doušnicima iz vrha policije

Sada se postavlja pitanje gdje i kada će biti sahranjen Sulejmanović

Policajka za koju se sumnja da je bila u vezi s ubojicom i Nermin Sulejmanović

 Društvene Mreže/

Prošla su četiri dana od masakra koje je u Gradačcu počinio pomahnitali ubojica počinio Nermin Sulejmanović. On je ubio nevječanu suprugu Nizamu Hećimović, turske državljane oca i sina Đengiza i Denisa Ondera, a ranio je suprugu Đengiza, Harisu Onder, policajca Huseina Kotorića i Nedima Pamukovića.

Monstruozni čin ubijanja supruge je snimio i objavio na Instagram.

Nakon toga odvezao se, kao što je već poznato, kako je portal „Avaz“ prvi objavio na farmu u mjestu Ledenica Donja, gdje je, okružen policijskim snagama, počinio samoubojstvo.

Sada se postavlja pitanje gdje i kada će biti sahranjen Sulejmanović. Kako saznaje „Avaz“, niko ne želi preuzeti njegovo tijelo, pa čak ni otac.

Njegovi „poznanici“ su repoterima „Avaza“, koji su u Gradačcu, rekli da je otac Nermina Sulejmanovića rekao: „Ne interesira me to govno.

Zijada Vuković-Pamuković, Nizamina teta, za „Avaz“ je izjavila da je Nermin Sulejmanović nekako uspio ući u kuću, prislonio joj pištolj na glavu vičući: „Gdje je“.

Tko mu je dojavio lokaciju?

Ured glavnog tužitelja i Uprava policije MUP-a TK jučer su održali hitan sastanak na kojem je bilo govora o postupanju institucija u vezi s prijavljenim kaznenim djelom nasilja u obitelji u slučaju Nizame Hećimović.

Sada se utvrđuje tko je od pripadnika MUP-a TK javio Sulejmanoviću gdje se ona nalazi Nizama Hećimović i kakva je uloga Dž. S., policijske službenice PU Gradačac, u cijeloj priči.

Ono što su prekjučer bile spekulacije, jučer je i definitivno potvrđeno. Avaz doznaje da je trostruki ubojica Sulejmanović bio u ljubavnoj vezi s policajkom Dž. S., za koju se sumnja da mu je odavala informacije iz istrage i navodno javila lokaciju gdje se krije Nizama s kćerkicom.

Dž. S., koja se nalazi izvan granica BiH, odnosno na ljetovanju u Italiji, sada prijete suspenzija i disciplinski postupak jer je bila u vezi s kriminogenom osobom.

Sulejmanović je, naime, osuđivan za različita kaznena djela, između ostalog, osuđivan je prije petnaestak godina i za pokušaj ubojstva, što je Selimović znala.

Policija i Tužiteljstvo istražuju još jednog policijskog službenika koji je, također, imao kontakte sa Sulejmanovićem. Riječ je o jednom visokopozicioniranom inspektoru policijske stanice Gradačac.

Ova osoba, sumnjaju istražitelji, već duže vrijeme je bila u kontaktima sa Sulejmanovićem. Čak su zajedno išli u teretanu, a jedno vrijeme mu je bio i trener.

Kći ovoga inspektora također je bila prijateljica sa Sulejmanovićem. Prije dva dana izbrisala je sve fotografije s društvenih mreža.

Pokrenuta je opsežna istraga kako bi se vidjelo tko je iz vrha policije surađivao sa Sulejmanovićem te je li mu i na koji način pomogao vezano za slučaj Nizame Hećimović, piše Avaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 17:09