TRAGIČNA SMRT

Otac optužen zato što nije pomogao sinu kojeg je ugrizla zmija: ‘Molio ga je, preklinjao, ali on ga je ignorirao‘

U utorak je njegov otac optužen za ubojstvo iz nehaja zbog toga što nije ozbiljno shvatio žalbu svog sina
 -/Ardea/Profimedia/-/ardea/profimedia

Jedanaestogodišnji Tristian Frahm prošle je godine umro od ugriza zmije, samo nekoliko sati nakon što je svog oca obavijestio o ugrizu. Kerrod Frahm, otac dječaka, u utorak je optužen za ubojstvo iz nehaja jer mu nije pružio liječničku pomoć, prenosi Daily Mail.

Tristian je umro 20. studenog prošle godine na imanju Murgon regije South Burnett u australskom Queenslandu. U utorak je njegov otac optužen za ubojstvo iz nehaja zbog toga što nije ozbiljno shvatio žalbu svog sina. Policija je prije godinu dana pokrenula istragu kojom je trebala istražiti Tristianovu iznenadnu smrt, a završila je tako da su optužili oca.

Prema policijskom izvješću, Frahm je ignorirao molbe svog sina za pomoć i nije potražio liječničku pomoć nakon što mu je Tristan rekao da ga je ugrizla zmija dok je bio u posjeti prijatelju. Otac i sin otišli su spavati kratko nakon što je dječak rekao ocu za ugriz zmije, a stanje mu se brzo pogoršalo.

Pretpostavljaju da je Tristian tijekom noći ustao iz kreveta jer mu je pozlilo. Ujutro su pronašli njegovo beživotno tijelo vani pored šupe. Dječakova smrt uništila je njegovu obitelj u kojoj je zapamćen kao mali heroj i anđeo. Shrvana rođakinja podijelila je na društvenim mrežama fotografije i videozapise Tristiana kako punim plućima uživa u život dok kliže na ledu i igra igrice.

- Nemam riječi kojima bih opisala ovaj događaj, srce mi je nezamislivo slomljeno. I dalje ne mogu vjerovati što se dogodilo. Volim te više nego što sam mislila da je moguće, svakom minutom sve mi više nedostaješ, u mom srcu zauvijek će ostati rupa tvoje veličine, napisala je.

Otac djeteta pojavit će se pred prekršajnim sudom u Murgonu 6. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 15:58