TRAGEDIJA

OTAC ŠESTERO DJECE POGINUO NA PLAŽI Siloviti udarac vala ga je srušio na pijesak i slomio mu vrat!

 
Lee i Shannon Dingle
 Shannon Dingle / INSTAGRAM

Otac šestero djece Lee Dingle (37) poginuo je na plaži u američkoj saveznoj državi Sjevernoj Karolini kada ga je val udario i bacio na pijesak, što je dovelo do loma njegovog vrata, piše CNN.

Dingleova supruga Shannon Dingle rekla je da se Lee s troje njihove djece u četvrtak igrao na plaži kada ga je val udario i bacio na zemlju. Silina udarca slomila mu je vrat, a grlo mu je do te mjere nateklo da mu je mozak ostao bez kisika na jako dug period. Predug da bi se oporavio. Preminuo je dan poslije nesreće.

"Moj partner, moja ljubav, moj dom umro je (u petak) nakon strašne nesreće", napisala je Shannon na društvenim mrežama i dodala da ga je nekoliko "heroja" pokušalo spasiti, ali da u konačnici ne bi značilo puno jer su njegove ozljede bile preteške. "Upoznali smo se kada sam imala 18 godina, a on 19 i od tada smo zajedno. Nisam se trebala oprostiti s 37. Ne znam kako biti odrasla osoba bez njega, ali naučit ću. Voljela bih da ne moram. Molite se za nas", napisala je njegova supruga s kojom ima šestero posvojene djece, od kojih je četvero posvojeno, a jedna kćerka ima cerebralnu paralizu.

View this post on Instagram

My partner, my love, and my home died yesterday after a freak accident. Lee was playing on the beach with three of our kids yesterday, and an intense wave hit him just right to slam his head into the sand, break his neck, and make his throat swell so much his brain was deprived of oxygen for too long to recover. Some heroes - including our kids - tried to save him, but it wouldn’t have mattered what they did. His body couldn’t recover from the initial injury. We met when I was 18 and he was 19, and we’ve been together ever since. I wasn’t supposed to be saying goodbye at 37. I don’t know how to be a grown up without him, but I’ll learn. I just wish I didn’t have to. . Details to come about all the things. Please pray for us. And, you know, feel free cuss and smash stuff because God knows I’ll be doing some of that. (And breathing and hydrating and eating and all those self care things because I am worth it and because I have 6 little people to parent.) . .

A post shared by Shannon Dingle (@shannondingle) on

Djelatnici spasilačke službe Oak Island Water Rescue i drugih spasilačkih službi nakon samo nekoliko minuta priskočili su u pomoć Dingleu, međutim nije mu se moglo pomoći.

Dingle je predsjednik tvrtke Atlas Engineering koja se bavila rješavanjem strukturalnih problema i popravljanjem zgrada. Viši partner u tvrtki Tom Caldwell rekao je da je Lee Dingle imao "veliko srce" te da je bio "miran, prijazan, skroman i sposoban".

"Bio je zaposlenik iz snova, dobar prijatelj, otac pun ljubav i jako ugodna osoba. Istovremeno, bio je hrabar i poticajan. Njega biste htjeli pored sebe u teškim i opasnim situacijama", rekao je izvršni dopredsjednik tvrtke Chris Coutu.

Dobrotvorni fond za pomoć obitelji Dingle uspostavljen je na platformi GoFundMe, a do sad se u njega slilo nešto manje od 150 tisuća američkih dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:26