NASILNI SIN

OTKRIVAJU SE JEZIVE TAJNE OBITELJI NAJPOZNATIJE AMERIČKE POLITIČARKE 'Todd je čekao naoružan, ali Track ga je oborio i divljački tukao po glavi'

 
 REUTERS/Facebook

Najstariji sin Sarah Palin, bivše guvernerke Aljaske, prebio je svoga oca nakon što je u pijanom bunilu banuo u kuću svojih roditelja, izvijestila je policija.

28-godišnji Track Palin uhićen je u subotu i optužen za provalu i napad te zadržan u pritvoru. Policijsko izvješće kaže da je Track želio doći kući kako bi uzeo natrag svoj automobil. No njegov otac, Todd Palin, rekao mu je da se ne približava vozilu jer je pijan i pod utjecajem lijekova protiv bolova. Na to mu je Track odgovorio da će ipak doći i da će ga prebiti, stoji u pismenom priopćenju policije.

Todd Palin čekao je na vratima naoružan pištoljem, a kad je Track stigao, upao je u kuću razbivši prozor te počeo divljački tući svoga oca. Palin mlađi bacio ga je na pod te više puta udario po glavi, što je uzrokovalo krvarenje i curenje iz uha.

Sarah Palin, republikanska kandidatkinja za potpredsjednicu SAD-a na izborima 2008., nazvala je policiju oko 8:30 navečer i rekla kako je njezin sin 'poludio uslijed djelovanja nekih lijekova'.

Kad su policajci došli, zatekli su majku i oca Palin kako bježe iz kuće u dva odvojena auta. Todd je bio raskrvavljene glave, a Sarah vidno uzrujana.

Policajci su se suprotstavili razjarenom Tracku Palinu koji ih je nazvao 'seljacima' i naredili mu da odloži oružje, nakon čega su mu na ruke stavili lisičine. Track je poslije rekao da ga je otac želio ustrijeliti. Nasilnik je zadržan u pritvoru, a određena mu je jamčevina u iznosu od 5000 dolara.

Tijekom predsjedničke kampanje 2008., kad se Sarah Palin natjecala uz bok Johnu McCainu, često se hvalila sinovim služenjem vojske u Iraku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:15