NOVI DETALJI ZLOČINA KOJI JE POTRESAO REGIJU

OTKRIVEN MOTIV MASAKRA: 'OVO JE DJEVOJKA ZBOG KOJE JE POBIO 13 LJUDI!' Nije odobravao vezu sina

 Marko Todorović / Telegraf.rs / CROPIX

Prema pričanju stanovnika sela Velika Ivanča kod Mladenovca, 60-godišnji Ljubiša Bogdanović ubio je 13 svojih susjeda jer je bio ogorčen zbog ljubavne veze sina Branka i dvostruko mlađe djevojke navodno sumnjivog morala iz obližnjeg sela, javlja Telegraf.rs.

Telegraf prenosi kako je Branko prije nekoliko godina bio u vezi s djevojkom Draganom, koju su svi u selu voljeli, a njegovi roditelji svima su je predstavljali kao snahu. No, njihova ljubav je nestala, a Dragana je odselila u Beograd, gdje se udala za drugog muškarca i rodila mu dvoje djece.

- Branko se dugo nije mogao pomiriti da je njegova i Draganina veza gotova, odao se piću i noćnom životu. Da stvar bude gora, njega su s djevojkom sumnjivog morala, Kristinom Dimitrijević, upoznali ubijeni Goran i Jovana Despotović. Ljubiša to nije mogao podnijeti, jer su na taj način od njega izvlačili novac, rekao je jedan od mještana.

Ljubišta nije odobravao vezu između sina i te djevojke, i često se žalio susjedima da mu ona odvlači sve pare iz kuće, te da će mu uništiti dom.

- Branko se do ušiju zaljubio u Kristinu, koja je rođakinja Gorana i Jovane Despotović, a Ljubiša tu vezu nije odobravao zbog njene prošlosti. Sve je radio da prekine tu suludu ljubav, zbog čega je bio vrlo ljut na Despotoviće, rekao je drugi mještanin.

Branko i Kristina upoznali su se na slavlju u kući Despotovića, kada im se rodio sin David.

Zbog toga, Ljubiša je nakon što je ubio svog sina prvo otrčao kod Despotovića da i njih sve pobije. Ubio je Gorana i Jovanu, ubio je Goranovog djeda i baku Mikaila i Milenu, te čak i dvogodišnjeg Davida.

Marko Todorović / Telegraf.rs

Kristina Dimitrijević (21), zbog koje je Ljubiša Bogdanović navodno počinio masakr. Foto: Marko Todorović / Telegraf.rs

Novinari su uspjeli pronaći Kristinu Dimitrijević u Vlaškom Polju, selu nedaleko od Velike Ivanče.

- Trebalo je samo da ubije svog sina, a ne i malog Davida i moju obitelj, rekla je Kristina reporterima Telegrafa.

- Voljela bih da me svi ostave na miru, ove priče mi ne trebaju, izjavila je.

NAPOMENA: Nije dozvoljeno prenošenje ovog teksta, njegovih dijelova i fotografija bez dozvole Uredništva portala Telegraf.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. ožujak 2024 00:05