POLICIJA IH TRAŽI

OTKRIVENI NAPADAČI U AUTOMOBILIMA Cecinu vilu vođe Delija napali su Mini Cooperima

 
Svetlana Ceca Ražnatović.
 Ivan Milutinovic / REUTERS

Nakon napada na kuću poznate srpske pjevačice Svetlane Ražnatović Cece srpski tabloid Kurir objavio je da policija traga za navijačima nogometnog kluba Crvena zvezda kao osumnjičenim počiniteljima.

Prema Kuriru, policija sumnja da su se Nemanja Arsenović (32) i Senad Mahmuti (30) automobilima Mini Cooper u alkoholiziranom stanju zabijali u ulaz Cecine vile. Kurir napad dvojice vođa navijačke skupine Delije dovodi u vezu s druženjem Cecina sina Veljka Ražnatovića s Nikolom Vavićem, bratom bivšeg vođe suparničke navijačke skupine Alkatraz.

Prema navodima izvora iz policije, policija ne isključuje da je napad prouzročila Arsenovićeva netrpeljivost prema Nikoli Vaviću jer Ceca i njezina djeca nemaju, koliko je policiji poznato, veze s osumnjičenima ili navijačkim obračunima.

S druge strane, Arsenović ima dosje u policiji od 15. godine, a posljednji je put uhićen u veljači prošle godine zbog trgovine drogom. Suđeno mu je i za ubojstvo, ali je oslobođen.

Cecinu kuću nepoznati su počinitelji napali u nedjelju oko 6.40 ujutro.

Automobilima Mini Cooper udarali su u ulazna vrata u dijelu kuće u kojem spavaju petogodišnji blizanci Cecine sestre. Udarci su bili toliko jaki da su probudili i traumatizirali dječake.

Police vehicles are seen outside the luxury house of popular Serbian
folk star Svetlana Raznatovic-Ceca, the widow of slain Serbian warlord
and paramilitary leader Zeljko Raznatovic Arkan, during a police raid
in Belgrade March 17, 2003. Serbian police hunting for the killers of
Prime Minister Zoran Djindjic raided the house on Monday morning.
REUTERS/Petar Kujundzic

PEK/CRB - RP3DRIQNCTAA
REUTERS
Cecina Vila na Dedinju (arhiva)

“Svi u obitelji čekamo uhićenje napadača. Tražimo da se objave imena i prezimena te fotografije vandala”, rekla je Ceca za Kurir. Na Cecinoj kući nalaze se nadzorne kamere koje je udovica ratnog kriminalca Željka Ražnatovića Arkana predala policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 13:49