TREBA JOJ MIR

Otkriveno gdje se liječi ‘odbjegla‘ princeza Charlene: ‘Oporavlja se od emocionalne i fizičke iscrpljenosti‘

Kneževska palača je objavila da se prinčevski par ‘složio da su za što uspješniji oporavak princezi potrebni mir i odmor‘

Princeza Charlene od Monaka

 VALERY HACHE/AFP

Princeza Charlene od Monaka, koja se početkom studenoga nakon višemjesečnog boravka u rodnoj Južnoafričkoj Republici vratila obitelji, liječi se "od jake iscrpljenosti u zdravstvenoj ustanovi" izvan kneževine, rekao je AFP-u u utorak izvor blizak palači.

"Princeza Charlene neko je vrijeme bila odsutna. Po povratku iz Južnoafričke Republike primljena u zdravstvenu ustanovu u kojoj se oporavlja od emocionalne i fizičke iscrpljenosti", rekao je AFP-u izvor blizak palači, potvrdivši izjavu njezina supruga, princa Alberta za američki časopis People, koju je u petak, na državni praznik kneževine prenio dnevnik Monaco Matin.

"Shvatila je da je za nju najbolje da se odmori i da bude pod liječničkim nadzorom, ali ne u Monaku, zbog diskrecije. Iz istog vam razloga ne mogu reći ništa više. Umorna je, ne samo fizički. Trebaju joj odmor i mir", rekao je Albert za People.

U priopćenju za javnost objavljenom 16. studenoga, kneževska palača je objavila da se prinčevski par "složio da su za što uspješniji oporavak princezi potrebni mir i odmor".

Bivša vrhunska plivačica, Charlene Lynette Wittstock, rođena 1978. u Rodeziji, današnjem Zimbabveu, udala se 2011. za princa Alberta II. od Monaka.

Albert je sin princa Rainiera III. i Grace Kelly, američke filmske zvijezde koja je poginula u automobilskoj nesreći 1982. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. studeni 2022 09:05