ZATVOR PUN LJEPOTICA

Otkriveno tko je kriv što će mlade dame završiti u zatvoru: Pogledajte scene iz luksuznog hotela

Ruski mediji pišu kako je među djevojkama i kći ruskog biznismena i bivšeg bankara, no 21-godišnja djevojka to poriče
 Instagram

Ljepotice koje su uhićene u Dubaiju nakon što je na društvenim mrežama objavljen video kako poziraju gole na balkonu nebodera u otmjenoj četvrti Dubaija, uglavnom dolaze iz Ukrajine, ali ima ih i iz Rusije, Moldavije i Bjelorusije.

Muškarca koji je snimanje organizirao, a potom djevojke i snimio, ruski mediji navode kao 33-godišnjeg Alekseja Kontsova, državljanina Rusije, a on sam je navodno kazao kako je napravio 'fatalnu pogrešku' objavivši eksplicitni video.

S obzirom na to da se po strogim zakonima UAE-a zbog toga ide u zatvor, mladi Kontsov unajmio je odvjetnike kako bi ga oslobodili.

Ruska medijska kuća Life, koju drži bivša gimnastičarka i navodna ljubavnica Vladimira Putina, Alina Kabaeva, objavila je da je u projekt bilo uključeno oko 40 modela u dobi od kasnih tinejdžerskih godina do ranih dvadesetih.

Nekoliko od njih prikazano je na fotografiji objavljenoj na društvenim mrežama koja je razjarila Emirate, a sada se suočavaju s kaznom zatvora u trajanju od šest mjeseci i globom od 5000 dirhama (oko 8760 kn).

image
Twitter

Grupna fotografija nazvana 'Mala obitelj' otkrila je i lica nekih ljepotica. Na njoj su dvije Ukrajinke, Yana i Diana, te još tri ukrajinska modela - 19-godišnja Dariya Khorunzhenko, Ekaterina Kashenko i Sophia Tkachuk.

Sve identificirane Ukrajinke na društvenim mrežama su objavljivale fotografije i snimke iz Dubaija.

Ruski mediji pišu kako je među djevojkama bila i kći ruskog biznismena i bivšeg bankara, no 21-godišnja djevojka porekla je da je bila na snimanju u Dubaiju.

Ruska novinska agencija izvijestila je kasnije kako nijedna državljanka Rusije nije zadržana u pritvoru i da je uhićeno ukupno 12-ero ljudi, od kojih je samo jedan Rus i to organizator snimanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 23:46