SUKOB NE JENJAVA

OTKRIVENO TKO JE TABLOIDU PRODAO SEKSI FOTOGRAFIJE I VRUĆE PORUKE KOJE JE NAJBOGATIJI ČOVJEK SVIJETA SLAO LJUBAVNICI 'Zaradio je 200 tisuća dolara'

 
Lauren Sanchez (lijevo), Jeff i MacKenzie Bezos (desno)
 Getty images/REUTERS

Michael Sánchez, brat djevojke direktora Amazona Jeffa Bezosa, prodao je tabloidu National Enquirer seksi fotografije i SMS poruke koje je Bezos slao Lauren Sánchez, prenosi The Huffington Post. Prema pisanju The Wall Street Journala, Michael Sánchez na njima je navodno zaradio 200 tisuća dolara koje mu je isplatila tvrtka American Media Inc. (AMI), vlasnik tabloida.

Michael Sánchez, koji inače radi kao agent za talente, s tabloidom je o vezi svoje sestre i čelnika Amazona počeo pričati još prošle jeseni. Nationa Enquirer je Bezosa i Lauren pratio prije nego što su stupili u kontakt Michaelom. Isplatu Michaelu odobrio je direktor tvrtke American Media David Pecker, inače dugogodišnji prijatelj aktualnog predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trumpa.

The Daily Beast je u veljači identificirao Michaela Sáncheza kao Enquirerov izvor, međutim on je tada to opovrgnuo i rekao da su poruke i fotografije tabloidu dostavili ili strani špijuni ili Bezosovi konkurenti ili djelatnici američke vlade.

Enquirer je u siječnju na 11 stranica objavio priču o aferi Bezosa i Lauren Sánchez. Priča je sadržavala fotografije para i SMS poruke koje su razmjenjivali. Tabloid je tada ustvrdio da se čelnik Amazona i Sánchez viđaju već osam mjeseci. Bezos i njegova supruga Mackenzie 9. su siječnja objavili da se rastaju nakon 25 godina braka. Prema pisanju The Wall Street Journala, ta je informacija objavljena 48 sati nakon što je Enquirer Bezosa kontaktirao radi komentara priče o vezi sa Sánchez.

Podsjećamo, Bezos je početkom veljače ove godine optužio AMI za "iznudu i ucjenu". Čelnik Amazona tada je ustvrdio da mu je AMI zaprijetio objavom eksplicitnih fotografija. U blog objavi na internetskoj stranici Medium naslova "Ne, hvala, g. Pecker" Bezos je tada napisao da je zaposlio privatnog konzultanta za sigurnost Gavina de Beckera kako bi utvrdio zašto National Enquirer radi to što radi. Prema Bezosovim tvrdnjama, AMI-jev direktor za sadržaj Dylan Howard prijetio je Bezosu putem njegovog odvjetnika Martina Singera.

Vlasnik američkog tabloida National Enquirer odgovorio je na Bezosove optužbe, ustvrdivši da je prilikom izvještavanja o aferi direktora Amazona i Sánchez djelovao u okviru zakona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:40