VRUĆI FOTOSESSION

Otkriveno tko je zapravo organizirao snimanje u Dubaiju: Okružio se golim modelima dok svira klavir

Vitalij Grečin ukrajinski je playboy slab na gole ljepotice koji se hvali i prisnim odnosom s bivšim američkim predsjednikom Obamom
Vitalij Grečin svira klavir okružen golim djevojkama u Dubaiju
 Strana.ua/East2west News/Profimedia

Otkriveno je tko je čovjek koji stoji iza skandaloznog foto snimanja na jednom balkonu u Dubaiju na kojem su sudjelovale sve same gole djevojke.

Iako se ranije navodilo kako je riječ o Rusu Alekseju Kontsovom, čini se kako se ipak radi o ukrajinskom playboyu Vitaliju Grečinu koji je inače vrlo slab na gole žene, a koji se, svojedobno, slikao i s bivšim američkim predsjedikom Barackom Obamom.

Na istoj je lokaciji u Dubaiju nastala i upravo objavljena fotografija na kojoj Grečin (41) svira klavir ponovno okružen posve golim djevojkama.

image
Vitalij Grečin i Barack Obama
Vitaliy Grechin/East2west News/Profimedia

Prema dostupnim informacijama, ovaj samoprozvani američki politički strateg je porijeklom iz Kijeva, ali je veći dio svog života proveo u Americi.

image
Vitalij Grečin okružen golim djevojkama
Vitaliy Grechin/East2west News/Profimedia

U jednom je intervjuu otkrio da je imao osobni odnos s bivšim američkim predsjednikom Barackom Obamom, pa čak i pomagao u financiranju predizborne kampanje tog demokratskog političara. Na svojoj Facebook stranici, uz mnoštvo fotografija s golim djevojkama, objavio je i fotografije na kojima jede špagete s Georgeom Clooneyem i pozira s Hilary Clinton.

image
Vitalij Grečin okružen golim djevojkama
Vitaliy Grechin/East2west News/Profimedia

Zbog organiziranja golišavog foto snimanja u Dubaiju, sad mu prijeti izgon iz Ujedinjenih Arapskih Emirata jer je prekršio zakone o zabrani nepristojnosti i pornografije. Djevojke koje su sudjelovale u snimanju mahom su iz istočnoeuropskih zemalja, većinom iz Ukrajine.

image
Vitalij Grečin na svojoj rođendanskoj zabavi
-/East2west News/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 02:38