MJESTO ZLOČINA

Otvoren sef u kući strave Velje Nevolje: Pronađeni deseci tisuća eura, ali i veliki set ključeva

S obzirom na činjenicu da su ključevi čuvani u zaključanom sefu sigurno su imali veliku važnost za Velju Nevolju i Miljkovića.
Velja Nevolja (u sredini)
 Afp

U kući koju su srpski mediji prozvali "kuća strave", a u kojoj su po dosadašnjim operativnim podacima šefovi kriminalne skupine Veljko Belivuk i Marko Miljković ubili Milana Ljepoju, pronađen je sef.

Kako Blic saznaje u sefu je bilo nekoliko desetaka tisuća eura, ali i svežanj od petnaestak ključeva.

Vikendica u Ritopeku nadzirana je od kraja studenog prošle godine.

Osim materijalnih dokaza - tragova krvi, higijenskog sredstva za čišćenje, dijela u dvorištu gdje je zapaljena zemlja, operativci su u ovoj kući pronašli i sef. Posebnu pažnju nakon otvaranja sefa izazvao je veliki svežanj ključeva za koji još nije poznato čemu služe i što otvaraju. S obzirom na činjenicu da su ključevi čuvani u zaključanom sefu sigurno su imali veliku važnost za Velju Nevolju i Miljkovića.

Kako se sumnja, ključevi su od različitih kuća i vikendica koje je ova kriminalna grupa koristila. Ključevi su, kako saznaje Blic, obični i nijedan od pronađenih nije posebno napravljen za neku specijalnu bravu.

U vikendici u Ritopeku pronađeno je i oružje: pištolj i specijalne cijevi za snajper. Prema neslužbenim informacijama, riječ je o pištolju kojeg su ranije uzeli sinoć uhićeni policajci iz Belivukovog stana u Humskoj nadomak stadiona Partizana, piše Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:59