RAZBILA STEREOTIPE

OVA DJEVOJKA IMA VEĆI IQ OD EINSTEINA 'Profesori su mislili da sam pogubljena jer sam plavuša'

 Facebook

LONDON - Lauren Marbe ima 16 godina, samu sebe naziva ‘šeptrljom’, i najviše voli gledati reality show ‘The only Way is Essex’. Ide u srednju školu u Essexu i ni po čemu se ne razlikuje od svojih vršnjakinja osim po jednoj stvari - ima IQ veći od Alberta Einsteina.

Nakon što je doznala za svoj iznimno visoki kvocijent inteligencije, izjavila je kako je oduševljena što je razbile stereotipe o Essexu.

- Moji profesori znali su da sam dosta bistra zbog dobrih ocjena, no uvijek su mislili da sam plavuša i pomalo pogubljena. Sada stalno govore ‘nisam ni shvatio da si toliko bistra’, rekla je.

- Ja jesam plavuša, nosim šminku i idem van. Volim svoj lažni ten i lažne nokte tako da, valjda, i jesam ‘cura iz Essexa’ po tom pitanju.

No, ta jednostavna ‘cura iz Essexa’ uskoro će zasjati na balu debitantica iz visokog društva u Parizu sljedeći mjesec.

Kada su saznali za nju i njen kvocijent inteligencije, organizatori ‘Le Bal’ bala pozvali su je da bude jedna od 25 debitantica.

Na balu će se, među ostalim mladim damama iz visokog društva, pojaviti Lady Amelia Windsor, praunuka Vojvode od Kenta, te pranećakinja Johna F. Kennedyja Kyra Kennedy.

- Sve je to pomalo nalik priči o Pepeljugi, rekla je Lauren, koja je usprkos brojnim bračnim ponudama potpunih stranaca uspjela ostati normalna, skromna djevojka, potpuno šokirana pažnjom koju joj je priskrbio njen posebni mozak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:54