OGROMNA TRAGEDIJA

Ovaj heroj spasio je dvoje djece od utapanja pa stradao: Skočio je za njima u jezero iako nije znao plivati...

Njegova obitelj sada skuplja novac kako bi pomogli njegovoj supruzi i sinu koje je ostavio za sobom
 GoFundMe/

Marvin Alexan Fernandez Chicas provodio je dan na jezeru Nockamixon s trogodišnjim sinom Dylanom kad je vidio da se dvoje djece utapa. Iako nije znao plivati, skočio je u jezero i uspješno im spasio živote. On, nažalost, nije uspio doći do obale te se utopio, piše New York Post.

- Utopio se u jezeru, dajući svoj život za dvoje djece, napisala je Marvinova obitelj u GoFundMe objavi.

Harry Grim, glavni vatrogasni zapovjednik općine Haycock, rekao je da su djeca u četvrtak najvjerojatnije upala u vodu, a 37-godišnji Marvin otišao im je pomoći. - Nažalost, nije znao plivati. Djeca su uspjela izaći, a muškarac je nestao u vodi, rekao je zapovjednik.

Marvin je vjerojatno djecu primijetio u području litica u blizini Tohickon Creeka oko pet popodne tvrde iz Odjela za očuvanje i prirodne resurse Pennsylvanije. Desetero ronioca tragalo je za muškarcem, a tijelo je pronađeno dva sata kasnije.

- Volio je pecati i tog je dana radio ono u čemu je uživao s prijateljima i sinom. Postao je naš heroj, stoji u objavi za prikupljanje donacija preko interneta.

Prikupljeni novac iskoristio bi se kako bi njegovo tijelo poslali njegovoj majci u Honduras i kako bi se pomoglo supruzi i sinu koje je ostavio u dugovima. U objavi je opisan kao marljiv čovjek i izvrstan otac koji se iskazao svojim hrabrim postupkom.

- Plivanje u jezeru Nockamixon je zabranjeno, no ljudi, nažalost, ne slijede pravila. Zakorače u duboko područje, popiju gutljaj vode i utope se. Tako nešto se ne bi trebalo događati, iako se događa, zaključio je Grim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 13:51