STRAHOVITO POTRESNO

Ovaj intervju obišao je svijet u 24 sata: ‘Što sam učinio kad su rekli da mi je kći (8) mrtva? Vrisnuo od sreće!‘

Sa shrvanim ocem razgovarala je slavna CNN-ova novinarka Clarissa Ward. Nemoguće je ostati ravnodušan

Intervju gospodina Handa za CNN

 /Screenshot Twitter

Snimke intervjua shrvanog oca koji je sa srećom dočekao vijest da su njegovu osmogodišnju kćer ubili teroristi Hamasa - jer je i to bolje od toga da je uzmu kao taoca i odvedu u Gazu - u kratkom su ruku obišle svijet. Na intervju koji je s njim odradila slavna CNN-ova novinarka Clarissa Ward upravo je nemoguće ostati ravnodušan. A mogli biste i zaplakati.

Naime, Thomas Hand suočio se s neizdrživim dvodnevnim čekanjem na vijesti o svojoj kćeri Emily nakon što su palestinski teroristi u subotu oko 7 sati ujutro upali u njihov kibuc i masakrirali najmanje 100 ljudi.

U potresnom intervjuu za CNN, Hand se rasplakao prepričavajući trenutak kada mu je konačno rečeno da je tijelo njegove kćeri pronađeno. "Da!", uzvikao je gotovo radosno, koliko god to morbidno zvučalo, znajući da je, kako kaže, "to najbolja od dostupnih mu opcija."

"Ili je bila mrtva ili u Gazi. A ako znate išta o tome što rade ljudima u Gazi, to je gore od smrti. Bila bi prestravljena svake minute, sata, dana i mogućih godina koje dolaze. Dakle, smrt je bila blagoslov. Apsolutni blagoslov.", poručio je shrvani otac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 19:32