‘DOWN UNDER‘

Ovaj je mladi par ‘spajanje u prometu‘ shvatio predoslovno... Na Google Mapsu uhvaćeni u vrućoj ‘akciji‘

Australci koji su se prepustili strastima na autocesti daju novo značenje izrazu ‘down under‘ za Australiju...

Par uhvaćen u spolnom odnosu na Google Mapsu

 Screenshot Google Maps

Neki korisnici Google Street Viewa ugledali su 'atrakciju' koju nisu očekivali. Naime, jedan je par uhvaćen tijekom spolnog odnosa pored autoceste na fotografijama koje se nalaze na Googleu.

Eksplicitne fotografije navodno su snimljene na autocesti Dukes nedaleko od australskog grada Keitha, otprilike na pola puta između Adelaidea i Melbournea.

image

Par uhvaćen u spolnom odnosu na Google Mapsu

Screenshot Google Maps

Na snimkama se može vidjeti zaljubljeni australski par kako uživaju jedno u drugome pored njihova srebrnog BMW-a. Par je očito uslikan u naponu strasti, dok je žena nagnuta nad haubom vozila, a njezin partner smjestio se odmah iza nje.

Na jednoj snimci, koju je snimio kombi Google Street Viewa, može se vidjeti žena s iznenađenim izrazom lica, a par se ne može identificirati jer snimke nisu dovoljno jasne.

image

Par uhvaćen u spolnom odnosu na Google Mapsu

Screenshot Google Maps

Prema zakonu Južne Australije, seks na javnom mjestu kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 1100 australskih dolara ili kaznom zatvora do šest mjeseci.

Ove su fotografije postavljene na Google Street View još 2013. godine, no tek su sada otkrivene na Redditu. Čini se da Google još uvijek nije primijetio ovaj par jer snimke i dalje nisu uklonjene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 20:10