POMRAČENJE UMA

Ovakvo divljanje još niste vidjeli: Zatekla muža s ljubavnicom u autu, uslijedio je potpuni kaos

Protiv vozačice je pokrenut kazneni postupak zbog pokušaja ubojstva i vožnje u pijanom stanju
 /Telegram

Stanovnici Nižnjeg Novgoroda u Rusiji svjedočili su nekidan suludoj sceni koju je ljubomorna žena priredila na parkiralištu ispred njihove zgrade.

Kako je u četvrtak izvijestila policija, pijana 38-godišnjakinja u Chevroletu 31. siječnja naletjela je namjerno na 39-godišnjeg muškarca, nakon čega je nekoliko puta udarila žrtvu nogom. Osim toga, udarila je još jednog muškarca i svojim automobilom oštetila sedam parkiranih automobila.

Snimke objavljene na Telegramu pokazuju da je rastrojena žena počela lupati po parkiranoj Toyoti Camry, otkinula prednji branik, odvalila retrovizore, a potom se popela na krov i počela skakati po automobilu. Otišla je nešto uzvikujući, a onda ušla u svoj auto i počela se zabijati u Toyotu i ostale automobile.

Na jednoj snimci pojavljuju se i drugi sudionici sukoba: krupniji muškarac koji udara manjeg i dvije žene koje ih pokušavaju razdvojiti, a prikazana je i pobješnjela 38-godišnjakinja koja vozeći u rikverc prelazi jednom od muškaraca preko nogu, a drugog obara i on pada na pod gubeći svijest.

U pokušaju da ga još jednom pregazi spriječila ju je djevojka u svijetloj odjeći. Žrtvu su odvukli bliže automobilu parkiranom u blizini, a pijana vozačica nastavila je uništavati Toyotu. Nakon toga je izašla iz automobila i nekoliko puta nogom udarila muškarca koji je još ležao na kolniku.

Prema preliminarnim podacima Istražnog povjerenstva, 39-godišnjoj žrtvi slomljen je gležanj, dok drugi muškarac nije ozlijeđen. Protiv vozačice je pokrenut kazneni postupak zbog pokušaja ubojstva kao i zbog vožnje u pijanom stanju.

Razlog njezine agresije navodno je bila ljubomora. Naime, tvrdi se da je pretučeni muškarac njezin suprug kojeg je zatekla u automobilu s ljubavnicom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 21:39