SRETAN DATUM

Ove dvije djevojčice rođene su 22.02.‘22. u 2 sata i 22 minute - jedna po noći, druga popodne

Datum 22.02.2022. predstavlja vrlo rijetki osmeroznamenkasti palindrom, odnosno broj koji pročitan u oba smjera ima isto značenje

Ruby i Judah Grace

 Facebook/Sharp Chula Vista Medical Center i Alamance Regional Medical Center

Roditi se 22.02.2022. pa još k tome u 2 sata i 22 minute doista je nevjerojatna slučajnost, a upravo tim zanimljivim i neobičnim datumom i vremenom rođenja, moći će se pohvaliti dvije bebe: malena Judah Grace Spear rođena u Sjevernoj Karolini i Ruby Villalpando rođena u Kaliforniji.

Da priča bude još interesantnija, obje mame rodile su u rađaonici broj 2.

'Danas je doista poseban dan samih dvojki za ovu bebu i njezinu obitelj', napisali su na Facebook stranici djelatnici medicinskog centra Cone Health Alamance. 'Judah Grace Spear rođena je 22.2.2022. u 2:22 tijekom noći u rađaonici broj 2!'

Da sreća bude još veća, mama Aberli se liječila od Hodgkinovog limfoma, a tretmani koje je prošla značajno su smanjili njezinu sposobnost da ostane trudna. Pa ipak, kako je kazala obitelj Spear, molitve su im bile uslišane i rođena je djevojčica Judah Grace.

Baka malenene Kristi Engelbrecht kazala je da je Aberlinino liječenje od limfoma trajalo čak šest godina, sve do 2020. kad je ušla u remisiju. Nakon toga, uspješno je začela i rodila na ovaj poseban datum.

Toga istoga dana, ali u 2 sata i 22 minute poslijepodne - zanimljivo, također u sali broj 2 - na svijet je u Sharp Chula Vista medicinskom centru došla i Ruby, druga kćer u obitelji Villalpando.

'Ponosni roditelji Sagrario Esmeralda Montano i Oscar Villalpando dočekali su svoju drugu kćer koju su nazvali Ruby, što je posve primjereno ime za nekog rođenog na 'dva-dan', odnosno 22.2.2022. Sretan rođendan!', napisali su djelatnici bolnice na Facebooku.

Inače, datum 22.02.2022. predstavlja vrlo rijedak osmeroznamenkasti palindrom, odnosno broj koji pročitan u oba smjera ima isto značenje. Također, u pojedinim fontovima taj je datum i ambigram, pa ga se može pročitati na isti način i kad okrenete ekran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:07