ŠLEPER SMRTI

OVO JE MLADIĆ U ČIJEM KAMIONU JE PRONAĐENO 39 LEŠEVA Obitelj zapanjena: 'Nismo ga već dugo čuli i ne znamo što se događalo u njegovu životu...'

Mo Robinson
 Facebook

Britanske vlasti identificirale su 25-godišnjeg vozača kamiona smrti u kojem je danas pronađeno čak 39 mrtvih osoba. Mo Robinson iz Sjeverne Irske uhićen je i optužen za ubojstvo u slučaju zbog kojeg je pokrenuta najveća istraga u povijesti Ujedinjenog Kraljevstva.

Kako pišu britanski mediji, Robinson će uskoro postati otac, a njegova obitelj potpuno je šokirana vijestima koje stižu iz Engleske.

"Nismo ga već dugo čuli i ne znamo što se događalo u njegovom životu", rekao je Robinsonov potreseni brat.

Podsjetimo, beživotna tijela pronađena su u kontejneru kamiona u industrijskoj zoni Thurrock u Essexu, 30-ak kilometara od Londona.

Kamion smrti je nakon obavljenog očevida u srijedu poslijepodne premješten na drugu lokaciju, a vjeruje se da je svih 39 žrtava još uvijek unutra.

Još se uvijek ne zna kojih su nacionalnosti tragično preminule žrtve, ali je jasno da su se gužvali u malom, zatvorenom i ohlađenom prostoru, bez svjetla i zraka, na temperaturi koja je u hladnjači mogla biti i do -25 Celzijevih stupnjeva.

Irska nacionalna policija još radi na utvrđivanju točne rute kamiona smrti i još nije dala službenu izjavu. Na fotografijama se vidi da je prikolica kamiona u vlasništvu irske tvrtke GTR Europe koja se bavi iznajmljivanjem kamionskih prikolica i hladnjača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. ožujak 2021 23:46