MAGARCI U TUNELU

Ovo je možda najbolji vozački manevar koji ste ikad vidjeli: vozač cisterne za dlaku izbjegao katastrofu

Nema zasad nikakvih podataka čiji su to tovari otišli u noćnu šetnju u tunelu usred mraka i kako im je to pošlo za kopitima

Ilustrativna fotografija

 GUILLAUME SOUVANT/AFP

Usred mrkle noći između ponedjeljka i utorka, u tunelu Luzzeno di Mandello na državnoj cesti prvog reda br. 36 između Lecca i Colica u talijanskoj oblasti Lombardiji za dlaku je izbjegnuta automobilska nesreća koja je mogla imati katastrofalne posljedice.

Kako pokazuje snimak nadzorne kamere, kamion cisterna pun lakozapaljivog goriva naišao je u tunelu, nasred prometnog traka, na dvoje magaradi zabavljenih međusobnom konverzacijom, posve nehajnih spram cestoredarstvene stege.

Sada se možemo šaliti, ali vozaču autocisterne jamačno nije bilo do šale. Magarad je spazio u zadnji časak, uspio ih je mimoići ne smanjivši brzinu, cisterna se nekoliko puta dojmljivo zaljuljala lijevo-desno, ali je ipak ostala na kotačima na voznom pravcu.

Nema zasad nikakvih podataka čiji su to tovari otišli u noćnu šetnju u tunelu usred mraka i kako im je to pošlo za kopitima. Policija, koju je zaprepašteni vozač smjesta pozvao, blokirala je tunel, ali nije našla četveronožne prekršitelje.

Snimku dojmljivog manevra možete pogledati na ovoj poveznici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2022 14:25