MOTEL ZA ŽOHARE

‘Ovo je najgori dizajn stana koji sam vidio‘: Tuš iza ulaznih vrata, štednjak usred kuhinje, a tek cijena..

Neobičan stan u četvrti Nolita može se pohvaliti s nekoliko jedinstvenih i potpuno nepoželjnih značajki

Bizaran dizajn stana u New Yorku

 Instagram/ocr_realty

Video koji prikazuje studio apartman u New Yorku, za koji mnogi vjeruju da ima jedan od najgorih dizajna interijera ikad, izazvao je bijes ljudi na društvenim mrežama nakon što je otkrivena cijena najma.

Kako prenosi Daily Mail, bizarni stan u četvrti Nolita može se pohvaliti s nekoliko jedinstvenih i potpuno nepoželjnih značajki - kao što je poludovršeni tuš ograđen staklenom opekom, koji se nalazi odmah iza ulaznih vrata.

Pored njega je odvojeni WC, koji se sastoji samo od toaleta i prozora, bez svjetla, umivaonika ili ogledala. Na metar udaljenosti od tuša i toaleta je kuhinja, usred koje je neobično pozicioniran štednjak. Ostatak prostora koji bi trebao biti namijenjen za spavaću sobu nema namještaj, ali ima ugrađeni ormar.

Za najam ovog stana u Ulici Elizabeth 232, potencijalni najmoprimci moraju izdvojiti čak 3495 dolara mjesečno. Iako se ulazna vrata otvaraju direktno na tuš u kojem nedostaju pločice i boja se ljušti sa zidova, agencija za prodaju nekretnina opisala je stan kao “šarmantan”. Kao neke od važnijih značajki navode visoke stropove, izloženu ciglu, drvene podove i modernu kuhinju.

image

Bizaran dizajn stana u New Yorku

Instagram/ocr_realty
image

Bizaran dizajn stana u New Yorku

Instagram/ocr_realty

- Ne možete pobijediti ovu lokaciju! Prikladno smješten u blizini najboljih trgovina i restorana koje New York ima u ponudi - stoji u oglasu.

David Okocha, koji je objavio video stana na društvenim mrežama i pokrenuo lavinu komentara, također smatra da se radi o jednom od najgorih dizajna koje je ikad vidio.

image

Bizaran dizajn stana u New Yorku

Instagram/ocr_realty
image

Bizaran dizajn stana u New Yorku

Instagram/ocr_realty

- Ne znam čak ni tko je dizajnirao ovo mjesto, jednostavno je čudno. Kad sam ga prvi put vidio, mislio sam da sam u krivom stanu i da se ovaj preuređuje. Nisam mogao vjerovati da prodaju ovaj stan - rekao je za New York Post.

Unatoč tome, Okocha vjeruje da će brzo biti unajmljen zbog lokacije na kojoj se nalazi. U komentarima, korisnici društvenih mreža stan su opisali kao “motel za žohare”.

- Cijena najma ne ostavlja puno novca za terapiju zbog depresije, koju ćete dobiti ako živite ovdje - dodao je drugi korisnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:19