TRAGIČNA IGRA U FLORIDI

'OVO JE UŽAS, NEMAM RIJEČI KOJIMA BIH OPISAO KOLIKO ME SRCE BOLI' Troje mališana u igri ušli u hladnjak ostavljen u dvorištu i ugušili se

 
Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Troje djece umrlo je u Floridi zatočeno u zamrzivaču koji nije bio uključen u struju. Jednogodišnja djevojčica, četverogodišnjakinja i dječak od 6 godina igrali su se ispred kuće u trenutku kad su se uvukli u hladnjak koji se nalazio odbačen u vrtu.

Ured šerifa okruga Suwannee u priopćenju navodi kako se vjeruje da su se djeca ugušila jer se za njima zatvorila reza poklopca pa su ostali zatočeni u škrinji.

Šerif Sam St John kazao je da riječi ne mogu opisati koliko ga srce boli. Svaki put kad se radi o djeci i kad umru na ovakav način, to vas duboko potrese, kazao je novinarima, kako prenosi BBC.

Prema pisanju lokalnih medija, 1-godišnja djevojčica i njezin 6-godišnji brat živjeli su tamo sa svojom bakom, uz 4-godišnjakinju i njezinu majku koji su također živjeli u istoj kući u Live Oaku u sjevernoj Floridi.

Majka je nadzirala djecu, ali je u jednom trenutku morala otići na zahod. Nije je bilo 10 ili 15 minuta, a kad se vratila djece više nije bilo na vidiku.

Kad je shvatila da ih nema, probudila je baku koja je spavala jer je radila u noćnoj smjeni. Dvije žene pretražile su imanje, kao i susjednu kuću, te su potom pronašle djecu u zamrzivaču. Mališani više nisu disali. Djeca su odvedena u bolnicu, ali pomoći više nije bilo.

waste discarded thrown away CFCs carbon emissions ozone unwanted useless, Image: 6329354, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy
Stare ledenice ostavljene u dvorištu mogu biti uzrokom tragedija poput ove u Floridi

Policija slučaj ne vodi kao sumnjivu smrt, ali će ured državnog tužitelja razmotriti ovu tragediju. BBC javlja da je istragu incidenta pokrenula i državna agencija nadležna za dobrobit djece i obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:09