TRAGEDIJA NA KOSMAJU

Ovo je vlasnica pasa koji su nasmrt izgrizli srpskog novinara i ozlijedili njegovu suprugu

Njen sin, koji se ranije brinuo o životinjama, nalazi se u zatvoru nakon što je uhapšen s kilogramom marihuane

Milenka S.

 Facebook

Pronađena je vlasnica pasa koji su nasmrt izgrizli novinara, medijskog analitičara i jednog od osnivača Produkcijske grupe "Mreža" Vladana Radosavljevića, javlja Blic. U napadu je teško ozlijeđena i njegova supruga Olga koju je pozvao u pomoć kad ga je na Kosmaju napao čopor pasa.

Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije potvrdilo je da je u napadu nastradao 62-godišnji muškarac, te da je njegova supruga prevezena u bolnicu. Psi su imali sve potrebne papire, kao i ogrlice s pločicama s telefonskim brojem vlasnika, o čemu smo ranije pisali.

Milanka S. osumnjičena je da je vlasnica pasa koji su napali Radosavljevića i suprugu, živi u Francuskoj, a protiv nje se već vodi postupak u javnom tužiteljstvu u Mladenovcu jer su isti psi napali djevojčicu i nanijeli joj lake tjelesne ozljede 1. studenog 2022. u selu Nemenikuće u Sopotu.

Psi koji su sudjelovali u napadu su pasmine staford i dva mješanca. Milanka na Facebooku stalno objavljuje slike pasa koji se traže i od svojih prijatelja traži pomoć u njihovom pronalasku. Osim pasa, objavljuje i fotografije drugih životinja među kojima se našla i sova. Opisala je spašavanje sove koja se zaglavila u cijevi kuće, fotografirala se s njom, postavila lokaciju Kosmaj planina i kratko napisala "Uspjeli!".

Blic piše i kako se njen sin, koji se do ranije brinuo o životinjama, nalazi u zatvoru nakon što je uhapšen s kilogramom marihuane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:56