PRENUO JE IZ SNA

'PA PREDSJEDNIK TRUMP JE REKAO DA SE TO SMIJE' Perverznjak pipao suputnicu u avionu po grudima, policiji ponudio jedinstven argument

Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Muškarac optužen da je u zrakoplovu jednoj ženi dodirivao grudi, policiji je odgovorio da je predsjednik Donald Trump rekao da je "prihvatljivo dodirivati žene po intimnim dijelovima".

Tijekom američke predsjedničke kampanje 2016. pojavila se video snimka iz 2005. u kojoj se republikanski kandidat hvali da, pošto je slavan, može dirati žene po intimnim dijelovima tijela.

Tijekom leta kompanije Southwest Airlines u nedjelju između Houstona i Albuquerquea, uspavana žena se prenula kada je na svojim grudima vidjela ruku osobe koja je sjedila iza nje. Najprije je pomislila da se radi o slučajnosti, ali sve se ponovilo pola sata kasnije.

Tada je tražila od muškarca koji je sjedio iza nje da prestane, i upozorila osoblje u zrakoplovu koje joj je ponudilo drugo mjesto.

Prekršitelj Bruce Alexander je uhićen po slijetanju u Albuquerqueu. S lisičinama na rukama u policijskom automobilu je izjavio da je "predsjednik Sjedinjenih Država rekao da je prihvatljivo dodirivati žene po intimnim dijelovima".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:59