MRAČNA LONDONSKA SOBA

‘Pa samo su bacili partiju domina...‘: Policija zbog korone sad upada i u podrume da prekine društvene igre

Policija je rekla da je vlasnik restorana odugovlačio s objašnjavanjem situacije te da je potom rekao da se radi o njegovim radnicima
Kadrovi iz snimke upada policije na ilegalnu partiju domina u Londonu
 Metropolitan Police/Twitter

Dvanaest osoba novčano je kažnjeno zbog kršenja epidemioloških mjera jer su se okupili u jednom londonskom restoranu i igrali domine, piše Sky News.

Policija je kršitelje mjere locirala u mračnoj sobi u restoranu u četvrti Whitechapel. Na videu koji je policija objavila može se vidjeti i čuti kako vlasnik restorana policiji govori da grupa ljudi igra domine.

Policija je rekla da je vlasnik restorana prvo odugovlačio s objašnjavanjem situacije te da je poslije ustvrdio da su igrači domina djelatnici restorana.

Osobe koje su se u restoranu okupile kako bi odigrale partiju domina kažnjene su fiksnim novčanim iznosima, a od lokalne je vlasti zatraženo da se razmotri mogućnost kažnjavanja vlasnika restorana.

- Epidemiološke mjere uvedene su kako bismo bili sigurni i vrijede za sve, pa čak i za one koji se u podrumima okupljaju i igraju igre, rekao je policijski inspektor Pete Shaw.

- Činjenica da su se ove osobe skrivale od policije znači da su znale da krše mjere i zbog toga smo ih kaznili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. veljača 2021 20:48