11 OZLIJEĐENIH

Pakao na 10.000 metara: Tulumarili na Karibima, poletjeli s Barbadosa, a onda su krenule misteriozne turbulencije...

Čim je zrakoplov sletio, jedanaest putnika s lakšim ozljedama primilo je liječničku pomoć
 TikTok/Accuweather

Jedanaest putnika je ozlijeđeno nakon što je let za Manchester prošao kroz "čudne turbulencije" na svom putu s Barbadosa. Nakon što su krstarili Karibima u organizaciji turističke agencije P&O, oko 225 ljudi u nedjelju se ukrcalo na let Maleth Aera. Turbulencije su počele dva sata nakon polijetanja pa je zrakoplov preusmjeren prema Bermudama, piše BBC.

Čim je zrakoplov sletio, jedanaest putnika s lakšim ozljedama primilo je liječničku pomoć. Putnici su se trebali kući vratiti malteškim čarterom za Božić, ali se umjesto toga očekuje njihov povratak u Manchester.

Zbog radnog vremena zračne luke i nedostatka letova, putnici su smješteni u hotele na Bermudama tijekom blagdanskog razdoblja, rekla je glasnogovornica P&O-a.

- Zbog čudnih i neočekivanih turbulencija, let za Manchester je u nedjelju ujutro s Barbadosa je preusmjeren na Bermude. Žao nam je zbog ovih problema na putovanju, danonoćno smo komunicirali sa zrakoplovnom kompanijom i hotelima kako bismo se pobrinuli za goste i osigurali da što prije dođu kući, zaključila je glasnogovornica agencije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 15:54