RACIJA

Pali organizatori božićne narko tombole! Među zgodicima igre na sreću bili kokain, hašiš, ali i šunka

Policajci su za neobičnu tombolu doznali kada su u Murciji proveli raciju prostora koji se dovodio u svezu s dvojicom sumnjivaca

Policajci su na jednom od zidova prostora koji su spomenuti koristili pronašli popis klijenata dilera koji su se natjecali za priliku da osvoje svoju božićnu ”narko košaricu”

 Cuerpo Nacional De Policía/Twitter

Španjolski su policajci uhitili dva osumnjičena dilera droge koji su organizirali božićnu tombolu u kojoj su glavni zgodici bili kokain, hašiš, alkoholna pića i komad sušene šunke, piše The Guardian.

Policajci su za neobičnu igru na sreću doznali kada su na istoku grada Murcije proveli raciju prostora koji se dovodio u vezu s dvojicom sumnjivaca - jednim Španjolcem i jednim Argentincem.

Policija, međutim, nije rekla kada je točno provela raciju i uhitila sumnjivce.

Policajci su na jednom od zidova prostora koji su spomenuti koristili pronašli popis klijenata dilera koji su se natjecali za priliku da osvoje svoju božićnu "narko košaricu".

Jedna se tombola trebala izvlačiti na Božić, a druga na Bogojavljenje.

- Košarica je sadržavala kokain, hašiš, duhan, novac te osam kilograma težak komad sušene šunke - rekla je policija.

Zainteresirani su priliku da sudjeluju u božićnoj tomboli platili pet eura, dok je ona koja se trebala organizirati 6. siječnja 2022. godine koštala 10 eura.

Policija je rekla da je u sklopu racije zaplijenila 165 biljaka marihuane i 33 halogene svjetiljke koje su korištene za njezin uzgoj te razne količine kokaina i hašiša.

Košare pune vina, žestokih alkoholnih pića, sušene šunke i slatkiša u Španjolskoj se tradicionalno poklanjaju povodom Božićnih blagdana. Tvrtke ih često daruju svojim zaposlenicima i klijentima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:49