HOTELSKE ZABAVE

Palma o skandalu koji trese Srbiju: ‘Ovo je svjedok koji me optužio za podvođenje maloljetnica‘

Palma je naveo njegovo ime i prezime, napisao je i da stanuje u Beogradu i da je član Stranke slobode i pravde
Dragan Marković Palma
 Ronald Gorsic/Cropix

Predsjednik Jedinstvene Srbije i zastupnik u srbijanskom parlamentu, te bivši gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma objavio je na društvenim mrežama nekoliko fotografija i identitet muškarca za kojeg tvrdi da je zaštićeni anonimni svjedok potpredsjednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, a koji ga je optužio da podvodi maloljetnice u jednom jagodinskom hotelu, piše Nova.rs.

Palma je naveo njegovo ime i prezime, napisao je i da stanuje u Beogradu i da je član Stranke slobode i pravde, a povezao ga je i s Draganom Đilasom, predsjednikom te vodeće srpske oporbene stranke.

Podsjetimo, svjedok je bivši zaposleni u hotelu u Končarevu, a odlučio je progovoriti o podvođenju maloljetnica i žena nakon posjeta Marinike Tepić Jagodini.

Sve to se događalo na zabavama koje su organizirane u hotelu, iza kojeg, kako tvrdi, stoji Dragan Marković Palma.

'U tom hotelu nakon raznoraznih zabava na kojima su pjevale naše estradne zvijezde, taksijem iz Beograda, posredništvom raznih likova su dovožene djevojčice. Po mojoj slobodnoj procjeni imale su između 15 i 18 godina. Ljudi koji su dolazili s njim (Palmom, op.a.) su bili njegovi koalicijski i poslovni partneri. Znalo se da poslije takvih zabava te djevojčice idu s njim ili s njima. Uglavnom je to bilo nakon što se te djevojčice napilo. Njegove hostese su nagovarale te djevojčice, govorile da im neće biti ništa, da će sve biti u redu. A ja vjerujem da su to traume za tu djecu', rekao je bivši zaposlenik hotela u Končarevu.

O tome je na konferenciji za novinare govorila i Marinika Tepić, potpredsjednica Stranke slobode i pravde.

'Podvođenje žena i djevojčica ne idu samo uz mafiju. One su gotovo svakodnevica u našoj Srbiji. Danas znam da je podvođenje žena i djevojčica svakodnevna stvar u Jagodini u kojoj vlada Dragan Marković Palma', navela je Tepić, piše Nova.rs.

Dragan Marković Palma je demantirao sve navode koje je iznijela Marinika Tepić i anonimni svjedok.

'Ono što je danas izgovorila gospođa, koja je glasnogovornica Dragana Đilasa, su najgnusnije laži koje sam ikada čuo. To da ta gospođa laže, kao što sam nedavno rekao, nije ništa novo, to je već postala svakodnevica. Jedino točno što je rekla je to da će netko zbog svega ovoga morati u zatvor, a to će biti Đilasova glasnogovornica, autorica laži koje je danas izgovorila', rekao je Marković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 18:06