FILMSKA POTJERA

PANIKA NA BAJAKOVU Vozač crnog mercedesa iznenada bacio dokumente, stisnuo gas, probio rampe i odjurio u Srbiju

Jurio je nevjerojatnom brzinom, a kod Sremske Mitrovice za njim su krenula dva policijska presretača
beograd, 140303policija privodi nekog tipajake snage policijske blokirali cijeli kvart u zemunu oko silerove ulice i nesudenog trznog centra bespravno izgradenog sjediste zemunskog klana vlasnistvo dusana spasojevica siptara zvano tvrdjavafoto: srdan vrancic-desk--svi-
 Cropix

Srpska policija uhitila je u srijedu navečer muškarca u mercedesu turskih registracijskih oznaka nakon potjere koja je trajala oko deset minuta.

Prema pisanju Blica riječ je o turskom državljaninu koji je izazvao veliki incident na graničnom prijelazu Bajakovo-Batrovci, između Hrvatske i Srbije.

Kako doznaje Blic, tijekom redovite provjere putovnica iznenada je bacio svoje identifikacijske dokumente, dodao gas, probio dvije rampe i u velikoj brzini pojurio prema Beogradu.

- On je svojim crnim mercedesom jurio nevjerojatnom brzinom, a kod Sremske Mitrovice za njim su krenula u potragu dva policijska presretača. Oni su turskog državljanina vrlo brzo zaustavili, uhitili i priveli u policijsku postaju - ispričao je izvor Blica .

Trenutno se utvrđuje identitet, dok je automobil vraćen na granični prijelaz i u tijeku je pretres vozila.

Pripadnici Granične policije provjeravaju nalaze li se u automobilu narkotici, što bi mogao biti jedan od motiva za bijeg.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 02:17