DIVLJANJE U ZRAKU

PANIKA U AVIONU Muškarac po putnicima bacao cigarete i urlao: 'Otet ću zrakoplov! Imam tri bombe'

 AFP

Pijani muškarac na letu Malaga - East Midlands aviokompanije Ryanair prijetio je da će oteti zrakoplov te je po putnicima bacao cigarete. Posada i putnici su ga zajedničkim snagama uspjeli obuzdati te je priveden nakon slijetanja na aerodromu u Leicesteru.

Hazel Hickson, 53-godišnjakinja iz Grobyja vraćala se sa petodnevnog posjeta Malagi u društvu prijatelja i 12-godišnjeg sina kada je došlo do incidenta.

'Deset minuta nakon polijetanja počeo je ispuštati čudne zvukove. Potom je vikao da će oteti zrakoplov, a neki putnici tvrde da je rekao kako kod sebe ima tri bombe. Potom je počeo vrijeđati i maltretirati gospođu ispred sebe, a kada ga je njen suprug zamolio da prestane on ga je udario, razbio mu naočale i raskrvario oko', ispričala je Hazel za tamošnju policiju.

Počeo je paliti i cigarete i bacati ih unaokolo, a putnike je dodatno uplašilo to što posada uopće nije znala kako da reagira i smiri muškarca.

Naposljetku im je da obore pomahnitalog muškarca pomogla skupina muških putnika. Srušili su ga na pod i zavezali na zadnje sjedalo u avionu.

'Posada je odmah nakon slijetanja pozvala policiju. Muškarca su priveli. Ispričavamo se svim putnicima zbog neugodnosti', kazao je glasnogovornik Ryanair.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 22:39