NESTALA BRITANKA

PARAGVAJCI NA TRAGU MADELEINE McCANN? Policija prvo sve demantirala, a onda krenula u veliku akciju: 'Privatni istražitelj tvrdi da ju je vidio u društvu jedne žene'

Jedan privatni detektiv tvrdi da je u Paragvaju vidio Madeleine McCann, djevojčicu koja je nestala prije devet godina u Portugalu. Maloj Maddie izgubio se svaki trag još 2007. godine, a roditelji i britanska policija tada su alarmirali pola svijeta u akciji traženja djevojčice. Bilo je glasina da se nalazi u Maroku, Rusiji i Nizozemskoj, ali zapravo nikada nije otkriveno što joj se dogodilo.

Posljednjih par godina priča je potpuno utihnula, a onda se prije par dana javio izvjesni istražitelj Miraz Ullah Ali tvrdeći da je vidio danas 12-godišnju Madeleine u paragvajskom gradu Aregui.

- Moji suradnici i ja smo dobili informaciju da je Madeleine došla prije mjesec-dva u Paragvaj i da se nalazi u društvu jedne ženske osobe - rekao je Ali za Color ABC.

Roditelji Kate i Gerry potvrdili su da već imaju te informacije, ali s druge strane, šef policije je cijelu priču demantirao dodavši da je taj privatni istražitelj čovjek sumnjivih namjera.

Ipak, da se nešto događa u Aregui dokazuje velika policijska akciju u četvrtima u kojima obitavaju stranci.

- Ova vijest se proširila u cijelom svijetu i jako je važno da sve provjerimo. Poslali smo ekipe da pregledaju vile i stanove u kojima obično žive strancu - rekao je zamjenik šefa policije Sanny Amarilla...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:51