MONSTRUM IZ LONDONA

PEDOFIL ŠOKIRAO BRITANIJU Oteo i seksualno napastvovao djevojčicu (8) u muzeju Madame Tussauds

Pedofil je iskoristio priliku i započeo razgovor s djevojčicom te je odveo u tihi kutak suvenirnice, gdje ju je počeo dirati po grudima i ljubiti po licu

Alžirac Oldkount Ballabbas (42), poznat i pod imenom Xavier Garrero, osuđen je zbog otmice i seksualnog napada na 8-godišnju djevojčicu koja je bila sama u trgovini sa suvenirima u muzeju voštanih figura Madame Tussauds u Londonu.

Djevojčica je nakratko otišla do suvenirnice dok joj je majka s obitelji sjedila u kafiću muzeja koji spada u najpopularnije londonske turističke atrakcije. Pedofil je iskoristio priliku i započeo razgovor s djevojčicom te je odveo u tihi kutak suvenirnice, gdje ju je počeo dirati po grudima i ljubiti po licu. Djevojčica ga je triput tražila da se vrati majci, ali Ballabbas ju je držao za ramena i ona je uspjela uplakana otrčati obitelji tek u jednom trenutku njegove nepažnje.

Tada je pozvana policija, ali je Ballabbas već pobjegao. Uhvaćen je dva dana kasnije kada je prepoznat iz snimki nadzornih kamera. Kazna će mu biti određena na sudu 6. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. lipanj 2024 18:08