VEČER IZMAKLA KONTROLI

Pijana majka naručila taksi do Ukrajine da ‘pomogne narodu‘: ‘Ničeg se ne sjećam, probudio me poziv iz banke‘

Izašla je u subotu navečer proslaviti rođendan svog prijatelja kada su započeli razgovor o ratu u Ukrajini, a rasprava je uskoro izmakla kontroli

Žena pije gin/Ilustracija

 Atracurium_/Stockimo/Alamy/Alamy/Profimedia

Majka dvoje djece iz Velike Britanije tvrdi kako je nakon 'čašice više' naručila taksi do Ukrajine, a od vrtoglavog troška spasilo ju je samo to što na računu nije imala dovoljno novaca - iako je vozač Ubera pokušao novac skinuti čak devet puta.

Leoni Fildes (34) izašla je u subotu navečer van proslaviti rođendan svog prijatelja kada su započeli razgovor o ratu u Ukrajini, a rasprava je uskoro izmakla kontroli.

Kazala je kako je tada već bila popila nekoliko duplih ginova i sambuca, a onda je odlučila pozvati taksi 'da pomogne Ukrajincima'. Cijena prijevoza do Ukrajine bila je procijenjena na 4,578 funti (41.175 kuna), no aplikacija joj je odmah signalizirala da nema dovoljno novca na računu.

Leoni tvrdi kako se 'jedva sjeća' svoje lude ideje, no na riskantnu pogrešku podsjetio ju je poziv iz banke iz koje su joj kazali kako je netko pokušao skinuti novac s njezinog računa čak devet puta.

Leoni kaže kako joj je sada drago da nije imala dovoljnu svotu na računu.

'Idućeg dana nisam se sjećala što sam učinila. Probudio me poziv iz banke, rekli su mi kako misle da mi je kartica ukradena i da mi je Uber pokušao devet puta skinuti novac. Onda mi se sjećanje malo vratilo. Rekla sam im kako mislim da sam to bila ja i ispričala im se. Sjetila sam se da smo gledali kako ćemo uzeti komforan, najveći auto koji imaju', ispričala je Leoni i kazala kako ne zna što bi učinila da je imala dovoljno novca na računu.

'Mislim da ne bi ušla u taksi, no bila sam pijana pa nikad ne znaš', dodala je. Kazala je i kako kasnije sat i pol nije mogla dobiti nijedan taksi da je odveze do kuće.

'Odmah su se javili da me odvezu do Ukrajine, no da me odvezu 10 minuta udaljenoj kući nisu se javljali.'

Iz Ubera su kazali kako istražuju slučaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:35