IZBACIO FRUSTRACIJE

PILOT NA TESTNOM LETU ISPISAO PORUKU PO NEBU 'Očito mu je bilo dosadno. Mladi, što se može?'

 
Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Jedan je pilot na dugoj testnoj vožnji odlučio iskazati svoje frustracije u zraku tako što je na svom uređaju za praćenje napisao 'Dosadno mi je'.

Taj je pilot nedavno kvalificiran na Flight Training Adelaide, a ovu je poruku ispisao kad je testirao novi motor, javlja Independent.

Dobiio je zadatak letenja zrakoplovom s jednim propelerom dva sata, u jednoj brzini, prenosi Adelaide Now. Slova za ovu poruku ispisao je na dužini nekoliko desetaka kilometara.

Jučer je nešto prije 9 sati ujutro poletio s aerodroma Parafield u Južnoj Australiji, a vratio se nešto iza podneva.

Poruka 'Dosadno mi je' nije bila vidljiva sa zemlje i mogla se vidjeti jedino na njegovom uređaju za praćenje. Ovaj je pilot otišao i korak dalje kako bi pokazao prijezir prema testnom letu kojeg je morao izvesti, pa je uz poruku 'Dosadno mi je' na isti način crtao i falusne simbole.

Direktorica tvrtke Flight Training Adelaide, rekla je da škola ne odobrava djelo ovog pilota, no dodala je 'da mu je očito bilo dosadno'.

'Mladi, što se može?', rekla je.

Ovo nije prvi put da piloti crtaju razne oblike i pišu poruke na svojim putanjama leta. Prošle je godine pet pilota newyorške policije koristilo špijunski zrakoplov vrijedan četiri milijuna dolara kojeg financira država, kako bi njime letjeli rutom u obliku golemog penisa. Na taj su način željeli izraziti frustracije svojim šefom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:23