StoryEditor
COUNTRY ZVIJEZDA

PJEVAČICA POGINULA U SUDARU Njezina posljednja objava na Instagramu je jeziva: 'Ovdje su život izgubili doslovno svi članovi moje obitelji...'

 
 Taos County Sheriff/ Facebook

Popularna američka country pjevačica Kylie Rae Harris poginula je u automobilskoj nesreći u Novom Meksiku, a život je izgubila i 16-godišnja djevojka iz drugog automobila.

30-godišnja Teksašanka u srijedu je vozila na glazbeni Festival u gradić Taos, a nesreća u kojoj je izgubila život dogodila se oko 21 sat na državnoj cesti 522.

Prema zapisniku policije, nesreći je kumovao alkohol, no nije konkretno navedeno koja je osoba iz sudara triju automobila bila pod utjecajem opijata.

Vozač trećeg automobila kojem ne navode identitet prošao je bez ozljeda.

Taos County Sheriff
Automobil u kojem je poginula 16-godišnja vozačica

Taos County Sheriff
 

Nekoliko sati prije sudara Harris je objavila na Twitteru kako vozi na rezervi i da mora hitno stati dotočiti gorivo.

 

Nedugo potom, posljednja priča na Instagramu koju je objavila bila je vrlo emotivna, a Harris je u videu ispričala kako je doslovno svaki član njene obitelji umro točno na tom području kroz koji je prolazila u okolici Taosa.

Twetter
 

 “Upravo sam stigla u Taos, gdje sviram na glazbenom festivalu. Volim taj festival, za one koji ne znaju… moji djed i baka su stanovali u Taosu, moj ujak još stanuje ovdje, no doslovno svi osim ujaka su preminuli u Taosu, uključujući i mog oca. Plačem dok vozim ovim cestama… Vozim već 12 sati, to je iscrpljujuće i dosadno, no posljednjih par sati vozeći kroz ove planine u meni naviru uspomene... Sjećam se kada sam bila malena djevojčica i kada me otac vozio ovom cestom u automobilu na stražnjem sjedalu, to je bilo najbolje na svijetu”, rekla je i dodala kako svatko tuguje na drukčiji način.

Instagram
 

Idućeg dana, u četvrtak, trebala je nastupiti na Big Barn Dance festivalu.

Smrt u sudaru lijepe pjevačice potvrdio je njen glasnogovornik rekavši – “srca su nam slomljena, Kylie Rea poginula je noćas u automobilskoj nesreći.”

Facebook
 

“Detalji o nesreći još nisu poznati, a ovim putem, u ovom teškom trenutku, molim za privatnost za članove njene obitelji.

Svi koji su poznavali Kylie Reu znaju koliko je voljela svoju obitelj i koliko je voljela glazbu. Odajte počast njenom neusporedivom duhu i entuzijazmu za oboje i koliko god možete, danas širite ljubav slušajući njenu inspirativnu glazbu.”

Policija još ne iznosi detalje o prometnoj nesreći, a istraga je u tijeku. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 09:46