TRAGIČAN KRAJ

PLAYBOYEVA ZEČICA NAĐENA MRTVA 'Prijatelj ju je pronašao u kadi, još istražujemo što se dogodilo'

Hitna pomoć pokušala ju je reanimirati, ali bezuspješno
 Facebook

Bivša Playboyeva zečica, 34-godišnja Cassandra Lynn Hensley, pronađena je u srijedu mrtva u prijateljevom stanu. Njeno beživotno tijelo u kadi je pronašao neimenovani muškarac. Odmah je nazvao policiju i hitnu pomoć. Iz policije su priopćili kako sve upućuje na to da se radi o predoziranju, ali točni uzroci smrti još se istražuju.

Hitna pomoć pokušala ju je reanimirati, ali bezuspješno.

Foto:Twitter

Lijepa Cassandra bila je poznata po tituli 'miss veljače', a nedavno je prozvana i 'anđelicom mjeseca' prema izboru časopisa Philadelphia's Metropolis Nights.

Prema podacima s njenog Facebook računa Hensley je živjela u sjevernoj Virginiji, ali je prošloga tjedna odlučila posjetiti prijatelja u Los Angelesu.

Odrasla je u mjestu Ferron u državi Utah, a tamo je pohađala i srednju školu. No, vrlo je brzo upala u loše društvu te je isključena iz redovne nastave. Pokušala je i u drugim školama u okolici, ali nikada nije maturirala.

- Bila je draga djevojka, ali nije imala dobre temelje. Djetinjstvo je provela u nestabilnim uvjetima, a kada je odrasla postala je neobuzdana. Kada je završila u Playboyevoj vili nitko od nas nije bio iznenađen. Bila je jako lijepa, rekao je za Daily Mail njezin školski prijatelj Aaron Arrington.

Foto: Twitter

U svom posljednjem intervjuu Cassandra je kazala kako izlazak iz Playboyeve vile za nju nije značio kraj karijere kao za mnoge druge djevojke.

- Stalno radim kao hostesa, putujem, fotografiram se za časopise i savjetujem djevojke koje tek ulaze u taj glamurozni svijet kako se trebaju ponašati i što prolazi. Uvijek im kažem važno je imati stila, a ne ponašati se droljasto, kazala je Cassandra koja je bila i velika obožavateljica motocikala. Nekoliko mjeseci prije smrti naučila je voziti i to je postala njena strast.

Bila je aktivna na društvenim mrežama, a na Twitteru je imala 7,800 obožavatelja. Svaki je dan pisala statuse, a na dnevnoj bazi objavljivala je i što kaže horoskop. Njezin zadnji status glasio je: 'Neizrečene obveze sprječavaju te da danas uživaš i učiniš ono što želiš'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 04:08