SKANDAL U SUSJEDSTVU

Po danu policajka, po noći prostitutka: Dečku je govorila da ide čistiti stanove bogataša

Dečku je govorila da sjajno zarađuje čisteći luksuzne stanove, no u stanovima su je zapravo čekali klijenti

Policajka uhićena zbog prostitucije

 Screenshot/

Policajka (27), koja se snimala dok je u WC-u oralno zadovoljava kolegu, i jedna njena poznanica, s kojom se često slikala u seksi pozama, uhapšene su i protiv njih je podnesena prekršajna prijava zbog prostitucije, piše srpski Kurir.

Njih dvije je podvodila poznata madam i sudionica u reality showovima te im pomagala da od elitne prostitucije zarađuju i po 1.000 eura za noć.

Kad se pojavila eksplicitna snimka policajke, brzo se proširila društvenim mrežama. Dva mjeseca kasnije, mlada policajka s juga Srbije privedena je na svom radnom mjestu i prepraćena sucu za prekršaje.

Kako doznaju srpski mediji, kad je došla na posao u policijsku postaju u Beogradu, prišli su joj kolege i rekli joj da skine uniformu i da se presvuče. Nakon toga su joj stavili lisice i odveli je na ispitivanje.

Policajka nije htjela ništa komentirati, već je odmah pozvala svog odvjetnika. Nešto kasnije, privedena je i njena poznanica, koja je na saslušanju priznala da se bavi prostitucijom, a navodno je otkrila i za koga radi.

Policajka se sa svojim klijentima sastajala na vrlo luksuznim mjestima, a za svoje usluge u skupocjenim hotelima i SPA centrima naplaćivala je ogromne iznose.

- Cijena njihovih usluga ovisila je o klijentima. Bogatim mušterijama znale su naplatiti i 1.000 eura za večer. Njih dvije se inače stalno druže s jednom sudionicom reality showa i drugim poznatim osobama. Veoma su bliske i nerazdvojne - otkrio je medijima izvor blizak istrazi.

- Radile su u paru. Jedna drugoj su sređivale klijente. Taj posao joj se osladio jer je odlično zarađivala, mnogo bolje nego u državnoj firmi. Zapravo, bila je sigurna da je njeni kolege nikad neće uhvatiti i nije sumnjala da je i ona pod budnim okom inspektora koji su došli do saznanja koje je njeno pravo zanimanje - kaže isti izvor.

Inače, kako se nadalje doznaje, uhapšena policajka izlazila je s kolegom iz MUP-a kojeg je, pak, varala s drugim kolegom iz jedne policijske stanice. Upravo je taj ljubavnik i napravio eksplicitni snimak koji je prije dva mjeseca počeo kružiti društvenim mrežama.

Ona je, navodno, svom dečku govorila da ima dodatni posao koji je odlično plaćen te da se radi o čišćenju luksuznih stanova u elitnom stambenom kompleksu u Beogradu.

- Jednom dečku se predstavljala kao vrijedna djevojka koja se bori za život i bolje sutra, a drugom je obećavala da će ostaviti dečka zbog njega. Ni jedan ni drugi nisu znali da se ona zapravo bavi prostitucijom - kaže izvor blizak policiji.

Kako bi obmanula dečka, koji ju je često vozio na ‘posao‘ gdje su je čekali klijenti, sa sobom je uvijek nosila sredstva za čišćenje.

- Nju je dečko svaki drugi dan vozio na dodatni posao u elitno naselje. Uvijek je sa sobom nosila kantu i krpe jer ga je uvjeravala da čisti stanove bogatim ljudima. Kantu je ostavljala ispred ulaza u zgradu ili u hodniku, a u stanovima su je čekali klijenti. Tako je živjela mjesecima. Kaos je nastao kada je on saznao čime se ona zapravo bavi, odnosno kad je njezin ljubavnik objavio spornu snimku - kaže isti izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 08:28