BIZARNI URADAK

POGLEDAJTE KAKO SE VUČIĆ ULIZUJE XIJU JINPINGU Snimio se kako pokušava govoriti kineski, komentatori mu spustili: 'Tvoj 2-godišnji sin bi to bolje'

 
Aleksandar Vučić
 Screenshot

- Ovim putem želim potvrditi svoj posjet Kini u travnju, kao i zadovoljstvo i radost što će predsjednik Xi (Jinping) posjetiti Srbiju krajem sljedeće godine. Želim zahvaliti predsjedniku Xiju na njegovu vodstvu, kao i kineskom narodu na njihovu prijateljstvu i sve češćim posjetama Srbiji.

Kina je jedan od naših najvećih partnera i učinit ćemo sve da se kod nas osjećate kao kod kuće - ovo je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u ponedjeljak objavio na Instagramu, no apsolutni hit na društvenim mrežama je zapravo video u kojem on - govori kineski! Ili barem to pokušava.

View this post on Instagram

Ovim putem želim da potvrdim svoju posetu Kini u aprilu, kao i zadovoljstvo i radost što će predsednik Si posetiti Srbiju krajem sledeće godine. Želim da zahvalim predsedniku Siju na njegovom vođstvu, kao i kineskom narodu na njihovom prijateljstvu i na sve češćim posetama Srbiji. Kina je jedan od naših najvećih partnera i učinićemo sve da se osećate kao kod kuće. . . . I'm confirming my visit to China in April and jubilant President Xi will visit Serbia at the end of next year. I want to thank President Xi for his leadership and the Chinese people for their friendship and for visiting Serbia more and more. China is one of our biggest partners! We will do everything to make you feel at home. #Serbia #China

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Koliko mu dobro ide, teško je procijeniti, ali sudeći po komentarima ispod snimke, njegovi vatreni fanovi pothvat svog idola dočekali su uglavnom s odobravanjem.

- Ovo mi je popravilo dan! Naš predsjednik je živa legenda! Dobro vam ide! Kim Vuč-ić! - napisao je jedan komentator.

Ipak, našao se i jedan ciničan korisnik, koji je kratko napisao: - Vukan bi to bolje.

Vukan je, inače, Vučićev 2-godišnji sin za kojeg tvrdi da već intenzivno uči kineski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:48