OSVOJILI KOREJU

Pogledajte kako su se dvojica Rusa popeli na šestu najveću zgradu na svijetu

Dvojac fotografa je podijelio fotografije i video koji prikazuje njihovo osvajanje zgrade Lotte World Tower u Seulu u Južnoj Koreji
 YouTube

Vitalij Raskalov i Vadim Makhorov dvojica su fotografa i penjača koji su se popeli na najveće zgrade svijeta u sklopu svog fotografskog projekta urbanog istraživanja kojeg su nazvali 'Ontherooftops'. Dvojac fotografa u nedjelju je podijelio fotografije i video koji prikazuje njihovo osvajanje zgrade Lotte World Tower u Seulu u Južnoj Koreji.

Ta zgrada ima 123 kata i visoka je 55 metra što je čini šestom po visini u svijetu. Kako bi uspjeli snimiti nevjerojatan vidik Seula, penjali su se po još nedovršenoj zgradi usred noći.

"Nikada nisam mislio da ćemo ići u Južnu Koreju kako bi osvojili neboder. No, nedavni rezultati promatranja nebodera pokazali su da je najveća zgrada na korejskom poluotoku već izgrađena do pune visine 55 metara, ali dizalice još nisu uklonjene jer radovi na krovu nisu dovršeni", objavili su Raskalov i Makhorov u opisu svoje avanture na Facebooku.

Zgrada u koju su se uspjeli uvući zaštićena je na niz načina, uključujući dronove i pse čuvare, ali dvojica penjača ipak su uspjeli u svojoj misiji.

...

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:45