DETALJI HORORA U DOBOJU

Pogledajte snimke privođenja osumnjičenih za jezivo ubojstvo Saše: ‘Sve je počelo s limunadom...‘

‘Njegova partnerica i njen ljubavnik su ge premlatili, vezali, ubacili u prtljažnik i izboli nožem...‘

Ubijeni Saša Kulišić i osumnjičeni za ubojstvo D. L. i A.K.

 Društvene Mreže/

Policija u Doboju je na današnjoj konferenciji za medije iznijela detalje strašnog ubojstva Saše Kulišića, čije je tijelo pronađeno golo, vezano za drvo u šumi u okolici Doboja.

Načelnik PU Doboj Slobodan Radinković je rekao da su dojavu o nestanku muškarca i njegove supruge zaprimili od kume uhićene A.K. Ona je došla u stan i zatekla dvoje djece koje je kasnije preuzeo Centar za socijalni rad. Ubijeni i njegova supruga nestali su iz kuće u kojoj su živjeli, a u njoj su pronađeni tragovi krvi.

Sumnjalo se na obiteljsko nasilje. Kasnije su građani prijavili da su u šumi vidjeli tijelo muškarca vezanih ruku i nogu te usta i očiju.

- Policija je na osnovu svojih informacija došla do saznanja da se u vezu mogu dovesti ženska osoba A. K., 1991. godište i muškarac D. L., 2005. godište koji su bili u vezi, rekao je Radinković, prenosi Klix.ba.

Njih su dvoje u Banjoj Luci iznajmili dva vozila u rent-a-caru i stan u koji su otišli nakon ubojstva.

Policija je obavila pretrese više objekata i vozila. Utvrđeno je i da su nekoliko dana prije ubojstva, ubijenom u limunadu stavljali lijekove kako bi ga što više onesposobili.

- Oni su 1 sat iza ponoći došli u stan u Doboj, gdje su zatekli oštećenog u krevetu. L. D. ga je potom udario šakom, nakon čega su ga vezali i ubacili u prtljažnik rent a car vozila. Po dolasku na lokaciju uboden je tri puta nožem te je uslijed ozljeda preminuo. Možemo zaključiti da se radi o predumišljaju, da je ubojstvo pripremano i na monstruozan način izvršeno, zaključio je Radinković, piše Klix.ba.

Načelni Radinković rekao je da se kao motiv ubojstva navodi ljubavna veza A. K. (33) i muškarca D. L. (19), ali da će istragom biti utvrđeno ima li tu koristoljublja i drugih razloga, javlja Novinska agencija Republike Srpske.

Sugovornici su za Srpskainfo otkrili jezive detalje ovog nezapamćenog zločina. – Bio je gol, vezan, s rasporenim trbuhom.

Osumnjičeni za ubojstvo Saše Kulišića u srijedu su privedeni.

Hrpa novca na Instagram storiju

Dan prije brutalne likvidacije Saše Kulišića, D. L. (19), jedan od osumnjičenih, objavio je Instagram story na kojem se nalazila veća količina novca, piše Crna kronika BiH.

Na slici koja prikazuje više tisuća maraka, Lazarević je napisao: “Treba li kome sitno, legla plata.”

‘Moj tata je bio imućan čovjek‘

Mediji iz BiH pišu da je Saša imao četvero djece, dvoje s prvom suprugom, a dvoje s drugom, koja je sudjelovala u njegovu ubojstvu.

Kći ubijenog Saše, T.K. (22), odlučila je podijeliti detalje koji nisu bili poznati javnosti, piše Crna kronika BiH.

Prema njenim riječima, njen otac je prije 15 godina ušao u vanbračnu zajednicu s A. K. Kći naglašava da je Saša Kulišić bio imućan čovjek, a Andrea se prema njemu ponašala s očitim interesom.

Tvrdi da su sve ove godine imali miran i normalan život, sve do prije tri dana kada je njen rođak vidio Andreu ispred lokala kako se ljubi s nepoznatim mladićem.

Kada je kći stigla u obiteljsku kuću, naišla je na zastrašujući prizor – vodu koja se slijevala svuda. Sumnja da su tragovi bili uklonjeni prije njenog dolaska.

Policija je kasnije obavijestila obitelj da je pronađeno tijelo koje pripada Saši Kulišiću.

Kći sumnja da je motiv ubojstva koristoljublje, s obzirom na to da je A. K. znala sve o Sašinom bogatstvu i novcu.

Druga kći se oglasila na društvenim mrežama

Jedna od dvije kćeri koje je Saša imao s A.K., koju sad sumnjiče za njegovo ubojstvo, na društvenim mrežama objavila je zajedničke slike i brojne poruke kako će otac joj nedostajati, piše Srpskinfo.

– Napustio si nas na najgori način…Onako kako nitko ne zaslužuje… Pamtit ćemo te po onom što si bio NAJBOLJI I NAJJAČI…Nikad nećeš biti zaboravljen‼ – napisala je u jednoj od poruka.

U statusima na Instagramu napisala je ime majke i njenog ljubavnika, za kojeg je navela da ima 19 godina, te ih je nazivala bijednicima, zlotvorima i monstrumima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 13:04