SUSRETI U UČIONICI

POHOTNA PROFESORICA TRAŽILA SEKS U ZAMJENU ZA DOBRE OCJENE Učenik: Nakon što me zadovoljila rekla je da mi je to rođendanski poklon

Nicole DuFault je samohrana majka dvoje djece, a u vrijeme kad je napastovala dječake se baš rastajala od supruga
 Essex County Jail

Učiteljica iz New Jerseyja seksualno je iskoristila šestero učenika u dobi od 14 i 15 godina.

Jedan od dokaza da je 35-godišnja Nicole DuFault, samohrana majka dječaka od 2 i 4 godine, obljubila učenike, je i video oralnog seksa s jednim od učenika, dok je drugi dječak sve snimao.

On tvrdi da je nakon snimanja zadovoljila i njega.

Tužilaštvo je protiv bivše učiteljice srednje škole Columbia podignulo optužnicu po 40 točaka, uključujući seksualno napastovanje i ugrožavanje zdravlja djeteta.

Pohotnica je uhvaćena lani u rujnu, a prva je optužnica tereti da je seksualno općila s troje učenika.

Još tri žrtve su otkrivene nakon podizanja optužnice.

Svi su se seksualni incidenti dogodili tijekom 2013. i 2014. godine. U to vrijeme DuFault se baš rastajala od supruga, no nije otkriveno je li on znao za njene avanture,

Učenike je često zadovoljavala oralno, a nekad su se i seksali. Većinom se to događalo u njenoj učionici, a ponekad i u automobilu, potvrdili su učenici.

DuFault je jednom dječaka slala poruke sa seksi ponudama.

Jedan od učenika je rekao da se pet puta seksao s učiteljicom, prvi put na svoj rođendan. DuFault mu je rekla da mu je to rođendanski poklon.

Pohotna profesorica dječacima je pokazivala fotografije sebe u toplesu i inzistirala je u 'bliskim susretima' u zamjenu za bolje ocjene.

Bivša učiteljica brani se sa slobode jer je uplatila kauciju od pola milijuna dolara. Sud joj je uzeo skrbništvo nad sinovima.

Njen odvjetnik je izjavio da je bila na teškoj operaciji mozga koja joj je ostavila posljedice i nazvao je 'jedinom žrtvom cijelog slučaja'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 07:54