NEZASITAN

Pohotni kralj postao opasnost za državu: Nakon 5000 ljubavnica, tajna služba povukla je drastičan potez?!

U samo 6 mjeseci Juan Carlos je imao 62 ljubavnice, a tijekom svog ‘strastvenog razdoblja‘ između 1976. i 1994. spavao je s 2154 žena
Juan Carlos i ljubavnice
 Profimedia

Bivši španjolski kralj Juan Carlos I. (83) dobio je injekciju ženskih hormona jer je njegov nagli seksualni nagon počeo predstavljati opasnost za državu, tvrdi bivši zloglasni šef policije u zemlji, a prenosi The Sun.

Bivši policijski povjerenik José Manuel Villarejo (71) - kojemu se sudi za ucjenu i korupciju - tvrdi da je osramoćenom bivšem šefu države španjolska tajna služba dala drogu kako bi se "smanjio njegov libido".

Jose Manuel Villarejo na saborskoj je sjednici rekao da je osramoćeni bivši monarh, koji sada živi u luksuznom hotelu u Abu Dhabiju, dobio blokatore testosterona od strane španjolske tajne službe nakon što je njegov libido kategoriziran kao problem kojemu se konačno mora stati na kraj zbog njegove gorljive strasti.

Zastupnici su se glasno smijali na optužbe te smatraju da njegova priča nallikuje scenariju posljednjeg filma o Jamesu Bondu.

Villarejo tvrdi da iza navodne ideje stoji bivši šef Nacionalnog obavještajnog centra (CNI) i bliski saveznik bivšeg monarha Félix Sanza Roldán.

No, Roldán je zanijekao da je imao bilo kakvu ulogu u davanju hormona, rekavši da je za to saznao tek kada mu je to rekla bivša ljubavnica Juana Carlosa, Corinna zu Sayn-Wittgenstein.

Upravo je nju Villarejo snimio 2016. godine kako priznaje da su ljudi iz kraljevske obitelji Juanu Carlosu dali puno ženskih hormona kako bi mu oduzeli snagu.

Za kralja Juana Carlosa u kuloarima se govori da je tijekom života imao čak pet tisuća ljubavnica.

image
Princeza Diana
James Mccauley/Capital Pictures/Profimedia

"Uzeli su mu sve, nije mogao biti sa ženom", rekla je poslovna žena koja je s njim imala aferu od 2004. do 2009. za vrijeme njegova kraljevanja.

Bivša ljubavnica Juana Carlosa upletena je u pravnu bitku s njim i španjolskim CNI-jem usred slučaja pranja novca u Švicarskoj i njezine tvrdnje da je nezakonito stavljena pod nadzor.

image
Kralj Juan Carlos i njegova žena Sofija
Javier Soriano/Afp/Profimedia

Vijest o legendarnom libidu osramoćenog bivšeg kralja ipak nije nova. Ona je puštena u javnost nakon što je španjolski pisac i vojni povjesničar Amadeo Martinez Ingles napisao knjigu pod naslovom 'Juan Carlos: Kralj 5.000 ljubavnica', prikupljajući dokaze o njegovoj seksualnoj povijesti i slikajući kralja kao općepoznatog ovisnika o seksu.

image
Sarita Montiel, španjolska pjevačica
Everett Collection/Everett/Profimedia

U knjizi se tvrdi da je imao 62 ljubavnice u samo 6 mjeseci, a tijekom svog 'strastvenog razdoblja' između 1976. i 1994. kralj je spavao s nevjerojatnih 2154 žena.

Stručnjakinja za španjolsku kraljevsku obitelj Pilar Eyre potvrdila je tvrdnju Martineza Inglesa da je bivši kralj pokušao spavati i s princezom Dianom kad je imala 25 godina, a neke od njegovih najpoznatijih ljubavnica su navodno bile dansko-njemačka filantropica Corinna Larsen, španjolska pjevačica Sara Montiel, belgijska guvernanta Liliane Sartiau, talijanska princeza Maria Gabriela de Saboya...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 06:52