NAJAVILI TESTIRANJE

Pojavila se nova ‘izvanzemaljska‘ tijela: ‘Šetali su okolo, jedan barem tri godine! Pa pogledajte im kosti...‘

Najavili su dodatno forenzičko testiranje mumija, koje će sljedeći tjedan prenositi uživo

Rengenske snimke novih mumija

 Screenshot

Pojavili su se novi primjerci “izvanzemaljskih mumija” - bića s tri prsta za koje snimatelji dokumentarca koji su ih pronašli i rengenski snimili, tvrde da su iz Perua, prenosi Daily Mail. Mumija koja je u gipsu, navode, sadrži novi oblik DNK i pokazuje znakove “genetičkog inženjeringa”.

- DNK je 30 posto nepoznat. Ne tvrdimo da smo pronašli izvanzemaljce, ali vjerujemo da smo pronašli novu vrstu. Postoji mala vjerojatnost da je možda s nekog drugog mjesta u galaksiji - rekli su snimatelji Michael Mazzola i Serena DC, koji će javnosti otkriti svoje znanstvene dokaze sljedeći tjedan na konferenciji za novinare u West Hollywoodu.

Kažu kako njihova otkrića nemaju veze s tvrdnjama o mumijama koje je pred meksičkim Kongresom prošlog rujna iznio novinar Jaime Maussan. Iako priznaju da je potrebno daljnje DNK testiranje kako bi se odredilo porijeklo mumije, tvrde sa sigurnošću da bića nisu fizički konstruirani ljudi.

image

Serena DC i mumija izvanzemaljca

This Is Not A Hoax the Nazca Alien Autopsies

Zasad imaju rengenske snimke i laboratorijske pretrage jednog tijela, koje su proveli u suradnji sa znanstvenicima iz Sjedinjenih Američkih Država i Meksika. Sljedeći tjedan će uz ove “nevjerojatne dokaze” testirati mumije uživo i prezentirati izvješća znanstvenika.

- Uživo ćemo prijeći u forenzički laboratorij gdje će američki i meksički znanstvenici obavljati razne dijagnostičke testove - objašnjavaju.

Prethodno su za medije rekli kako vjeruju da dvije mumije nisu izvanzemaljci, već stvarna bića za koje prvi DNK testovi potvrđuju da su starija od tisuću godina. Smatraju i da je njihovo otkriće nepravedno diskreditirano, uglavnom od strane ljudi koji su “previše lijeni da provedu čak i najpovršniju istragu činjenica”.

image

Rengenske snimke novih mumija

Screenshot

- Podaci koji dolaze iz Perua iznimno su uvjerljivi i zaslužuju da ih repliciraju znanstvenici koji su spremni baviti se stvarnom znanošću, umjesto PR igricama. Ne radi se o Maussanovoj vjerodostojnosti niti našoj. Valjanost ili nedostatak ovih izvanrednih primjeraka utvrdit će znanost - rekao je Mazzola.

Dok je jedan od primjeraka, koji je naizgled sklupčan u obrambenom položaju prošao testiranje, drugo stvorenje još uvijek nije analizirano.

U siječnju prošle godine, znanstvenici peruanske vlade održali su konferenciju o “vanzemaljskim mumijama” tijekom koje su izjavili da su javnost prevarili glumci poput Maussana. Tvrde da se zapravo radilo o lutkama koje su napravili ljudi.

image

Flavio Estrada, vodeći forenzički stručnjak

Aa/abaca/Abaca Press/Profimedia/Aa/abaca/abaca Press/profimedia

- Nisu izvanzemaljci, nisu nova vrsta, nisu hibridi. Zaključak je jednostavan, to su lutke sastavljene od kostiju životinja s ovog planeta, s modernim sintetičkim ljepilom - rekao je tada Flavio Estrada, vodeći forenzički stručnjak.

Snimatelji dokumentarca ipak nepokolebljivo opravdavaju vjerodostojnost svojih otkrića.

- Oni su pravi. Rađali su se, živjeli pa umrli. Tijekom tog razdoblja života šetali su okolo, jedan od njih barem tri godine, jer istrošenost njegovih kostiju pokazuje da su se toliko dugo kretali - rekli su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 18:35