UŽAS U INDIJI

POJELI GA LAVOVI PRED OČIMA UŽASNUTIH POSJETITELJA ZOO-a Mladić se popeo na ogradu i skočio među zvijeri, lavica odmah pohitala prema njemu

Lav iz Nacionalnog parka Kruger u Južnoj Africi
 Profimedia, Panthermedia

Jednog muškarca ubili su i pojeli lavovi u zoološkom vrtu u Indiji nakon što se popeo na zid lavlje nastambe i skočio unutra, piše Independent.

Incident se dogodio u nedjelju ujutro u Chhatbir zoološkom vrtu u Mohali u državi Punjab. Zaposlenici vrta rekli su da se mladić u dvadesetim godinama popeo na ogradu, nakon čega su za zaštitari pokušali nagovoriti da siđe.

No, on ih je ignorirao i skočio među lavove, rekao je Kuldeep Kumar iz zoološkog vrta.

U dio zoološkog vrta gdje žive lavovi najstrože je ulazak pješacima i tu je nastambu moguće posjetiti samo autobusom za posjetitelje. Čim je mladić dospio u nastambu, primijetila su ga dva lava, mužjak i ženka, i krenuli prema njemu.

'Lavice su inače vrlo znatiželjne. Pa je Shilpa prva došla vidjeti što je to upalo na njezin teritorij. Pohitala je prema muškarcu i odmah ga napala ugrizavši ga za vrat', kazao je Kumar.

Mrcvarenje mladića trajalo je oko deset minuta, a svjedočili su mu posjetitelji iz dva prepuna autobusa. Čim se incident dogodio, timovi za spašavanje pohitali su pomoći mladiću, no nije mu više bilo spasa.

Žrtva je prebačena u bolnicu, no liječnici su samo mogli ustanoviti smrt. Uz tijelo nisu pronađeni nikakvi identifikacijski dokumenti tako da se još uvijek ne zna tko je muškarac koji je skončao u raljama lavova.

U lokalnim je novinama objavljena obavijest u kojoj se mole svi koji mladića eventualno poznaju, da se jave. Ako se nitko od obitelji ne javi, obdukcija tijela će se obaviti unutar 72 sata.

U međuvremenu u zoološkom vrtu traje istraga kako se mladić uopće uspio popeti na 3,5 metra visoku ogradu. Nastamba za lavove zatvorena je za posjetitelje do okončanja istrage.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 01:34